Fast hörnskrivbord, flera val på stativ och skivor

 • Ny

Rymligt hörnskrivbord för dig som har flera skärmar, eller som bara vill ha gott om plats. Skrivbordet har ett fast stativ och bordsskiva som är laminerad på bägge sidor och därmed går att vända åt valfritt håll för att passa perfekt i rummet. 

 • Skiva samt stativ med hög slitstyrka.
 • Enkel att montera.
 • Fler än 100 000 sålda.
12 850,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Vit
Vit
Svart
Mörkgrå
Ek
Björk
Valnöt
Svart
Vit
Svart
Silver
160 x 200 cm
180 x 200 cm
200 x 200 cm
160 x 200 cm
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Rymligt hörnskrivbord för dig som har flera skärmar, eller som bara vill ha gott om plats. Skrivbordet har ett fast stativ och bordsskiva som är laminerad på bägge sidor och därmed går att vända åt valfritt håll för att passa perfekt i rummet. 

 • Skiva samt stativ med hög slitstyrka.
 • Enkel att montera.
 • Fler än 100 000 sålda.

Nyttja rummet optimalt

Hörnskrivbordet finns i tre rymliga storlekar som låter dig göra det mesta av ytan i rummet. Ett utmärkt val för dig som arbetar med flera skärmar eller som har ett yrke där du vill kunna sprida ut och ha ditt arbetsmaterial nära till hands medan du arbetar.

Slipp repor och krånglig rengöring

Bordsskivan är lätt och består av en spånskiva av hög densitet med ett ytskikt av laminat. Laminaten gör bordsskivan slitstark och reptålig samtidigt som den är lätt att rengöra. Använd bara en fuktad trasa för att torka bort kafferingar, damm och smulor.

Vänster- eller högerställt skrivbord – du väljer!

Skivan kommer utan förborrade hål för stativet och har laminat på bägge sidor. Du väljer därför själv om skivan ska vara vänster- eller högerställd och kan därmed anpassa ditt skrivbord efter lokalen du sitter i.

Montera enkelt på 10–15 min

Följ bara den tydliga monteringsanvisningen som medföljer ditt skrivbord, inga förkunskaper krävs. Vid eventuella frågor bistår vi självklart med hjälp.

Specifikation

Stativ

 • Kraftig och stabil metall.
 • Pulverlackerad och härdad yta. 

Bordsskiva

 • 25 mm tjock spånskiva av hög densitet.
 • Slitstarkt laminat i flera utföranden.
 • Laminerad på bägge sidor.
 • Lätt att hålla ren.
 • Kommer utan förborrade hål.
 • Består av en svängd och en rak skiva. 
 • Tillverkad i Sverige.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft