Skrivbord Libri

Libri skrivbord består av en smäcker steghylla med två hyllplan och en bordsskiva. Skrivbordet lutas mot väggen vilket gör det lätt att flytta, samtidigt som det står stabilt med ställbara ben. 

 • Två praktiska hyllplan.
 • Rymlig skrivbordsskiva.
 • Enkel att flytta.
 • Ställbara ben.
 • Stomme i vit- eller svartlaserad ask.
9 025,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 1-5 arbetsdagar
Svartlaserad ask
Svartlaserad ask
Vitlaserad ask
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Libri skrivbord består av en smäcker steghylla med två hyllplan och en bordsskiva. Skrivbordet lutas mot väggen vilket gör det lätt att flytta, samtidigt som det står stabilt med ställbara ben. 

 • Två praktiska hyllplan.
 • Rymlig skrivbordsskiva.
 • Enkel att flytta.
 • Ställbara ben.
 • Stomme i vit- eller svartlaserad ask.

Elegant design med familjär känsla

Med Libri får du ett elegant skrivbord som även fungerar som bokhylla då den kommer med två hyllplan. Libri passar lika bra i hemmet som i mer exklusiva miljöer så som hotell och lounger, där du vill skapa en familjär känsla.

Står stabilt mot väggen

Libri står lutad direkt mot väggen vilket gör att du slipper fula borrhål om du skulle vilja flytta hyllan i efterhand. Libri kommer även med smidiga ställfötter som gör att den alltid står stabilt även om golvet är ojämnt. 

OBS! Priset gäller endast själva hyllan med bordsskiva och 2 hyllplan, ej sidohyllorna som syns på några av bilderna, dessa säljs som tillbehör.

Produktdetaljer

Artikelnummer 26654
Varumärke Swedese
Höjd Totalt 227 cm / Skrivbord 78 cm
Bredd 76 cm
Djup 60
Material Vit- eller svartlaserad ask
Formgivare Michaël Bihain
Swedese

Swedeses idé är den samma idag som för sjuttio år sedan: Att skapa vackra möbler för framtiden med avstamp i en modern skandinavisk tradition. Med framåtblickande formgivare som delar den tidlösa idén om den arkitektoniska helheten.

Tillbehör

Bokhylla Libri - 2 hyllplan

3 775,00 kr inkl. moms
Libri sidohylla är en smäcker steghylla med två hyllplan, som kan stå för sig själv eller ihop med Libri skrivbord. Hyllan lutas mot väggen vilket gör den lätt att flytta, samtidigt som det står stabilt. Två praktiska hyllplan. Enkel att flytta. Ställbara ben. Stomme i vit- eller svartlaserad ask.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Konferensmöbler

  Till mötesrum och konferenslokaler har vi ett stort sortiment konferensmöbler, med allt du behöver för lyckade möten och evenemang. Här kan du hitta allt från platseffektiva konferensstolar och konferensbord, till skåp, scener och teknik för ljud och bild.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser