Skrivbordslampa Type 75

 • Ny

Type 75 är en rejäl bordslampa med ledat stativ som låter dig positionera lampans ljus. En utmärkt lampa för dig som behöver riktigt bra belysning när du jobbar, läser, eller skriver.

 • Ledat stativ låter dig rikta ljuset. 
 • Stativ och skärm i tålig och lätt aluminium.
 • Med stabil bordsfot, klämfäste eller fastmonterad bas.
 • LED-lampa medföljer (lystid 15 000 timmar). 
 • Sladd på 2,7 m medföljer.
3 635,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Bordsfot
Bordsfot
Fastmonterad bas
Klämfäste
Slate Grey
Jet Black
Silver Lustre
Alpine White
Slate Grey
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Type 75 är en rejäl bordslampa med ledat stativ som låter dig positionera lampans ljus. En utmärkt lampa för dig som behöver riktigt bra belysning när du jobbar, läser, eller skriver.

 • Ledat stativ låter dig rikta ljuset. 
 • Stativ och skärm i tålig och lätt aluminium.
 • Med stabil bordsfot, klämfäste eller fastmonterad bas.
 • LED-lampa medföljer (lystid 15 000 timmar). 
 • Sladd på 2,7 m medföljer.

Ledat stativ

Type 75 har ett ledat stativ som gör det möjligt att rikta ljuset. Detta underlättar när du behöver riktigt bra belysning, så som vid detaljarbete och andra pilliga uppgifter. 

Stadig lampa i järn och aluminium

Med Type 75 får du en elegant bordslampa som kommer med stabil bordsfot i järn, klämfäste eller fastmonterad bas. Lampans skärm och stativ består av aluminium vilket är ett tåligt och lätt material, som här går att välja i svart, vitt, grått eller i silverfärgat utförande.

Produktdetaljer

Artikelnummer 32586
Varumärke Anglepoise
Höjd 50 cm
Djup 32 cm
Material Aluminium, Gjutjärn
Diameter lampskärm 14 cm
Sockel E27
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Ja
Sladdlängd 2,7 m
Dimbar Nej
Ljustemperatur 2700K
Diameter bas 19,5 cm
Räckvidd Max 66 cm (från bas till skärm)
Formgivare Sir Kenneth Grange

Varumärke Anglepoise

Anglepoise

Grunden till den första Angleposie-lampan föddes år 1932 när George Carwardine uppfann en helt ny fjäder-, vev- och spakmekanism. Mekanismen var lätt att justera med bara en hand och behöll sedan sin nya position utan problem. Denna mekanism har gett upphov till ett stort utbud lampor och löper som en röd tråd genom Anglepoises hela sortiment av funktionella och tidlösa lampor.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft