Skrivbordslampa Singapore

Singapore är en smäcker skrivbordslampa med integrerad QI-laddare som låter dig ladda din mobil direkt på lampbasen. Nätt och hopfällbar skrivbordslampa men många tekniska funktioner. 

  • Justerbar färgtemperatur.
  • Justerbar ljusstyrka.
  • Inbyggd QI-laddare för trådlös laddning av mobil.
  • Stabil bas med smidig touchpanel.
  • Timer för automatisk avstängning efter 1 eller 2 timmar.

1 555,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Svart
Vit
Svart
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Singapore är en smäcker skrivbordslampa med integrerad QI-laddare som låter dig ladda din mobil direkt på lampbasen. Nätt och hopfällbar skrivbordslampa men många tekniska funktioner. 

  • Justerbar färgtemperatur.
  • Justerbar ljusstyrka.
  • Inbyggd QI-laddare för trådlös laddning av mobil.
  • Stabil bas med smidig touchpanel.
  • Timer för automatisk avstängning efter 1 eller 2 timmar.

Justerbar färgtemperatur med fyra lägen

Lampans färgtemperatur går att ställa in i fyra olika lägen från varmvitt till kallvitt ljus (2800, 3400, 4500, 5600 Kelvin). Detta gör att du kan anpassa färgtemperaturen under dagens gång så att det alltid passar dina behov.

Justerbar ljusstyrka 

För att du ska kunna arbeta optimalt vid olika tider på dygnet och med olika typer av arbetsuppgifter, behöver du kunna justera ljusstyrkan vid arbetsplatsen. Tack vare den dimbara LED-belysningen kan du enkelt ställa in lampans ljusstyrka på fyra olika nivåer; 200, 400, 600 och 800 lux.

Inbyggd QI-laddare för trådlös laddning av mobil

Singapore har en integrerad QI-laddare som gör det möjligt att ladda mobilen trådlöst genom att lägga den direkt på basen. Perfekt för dig som vill kunna ladda din smartphone vid skrivbordet eller som har flera mobiler och vill slippa krångla med olika laddare. Observera att denna funktion kräver att din mobil stödjer trådlös laddning 


Stabil bas med smidig touchpanel

Utöver QI-laddaren är den stabila basen även utrustad med en touchpanel med tydliga symboler. Tack vare detta är lampans funktioner, så som färgtemperatur och ljusstyrka, väldigt enkla att justera med några lätta tryck med fingertopparna. 

Timer för automatisk avstängning

Lampan kräver en låg strömförbrukning om fem watt, vilket gör den till ett miljövänligt val för kontoret eller hemmet. För att spara på miljön ytterligare har lampan en inbyggd timer som du kan aktivera för att lampan ska stängas av automatisk efter en eller två timmar.

Kopplas till eluttag eller datorns USB-uttag

Med den medföljande adaptern kan du enkelt koppla din QLITE™ till ett vanlig eluttag, eller så kan du välja att koppla den till ett USB-uttag på datorn. Vid koppling till USB-uttag krävs att uttaget ger minst fem volt/15 watt, för att du ska kunna använda lampan och dess QI-laddare samtidigt. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft