Skrivbordslampa Luctra Radial – Rund

 • Ny

Bordslampa med pekskärm som låter dig ställa in ljusstyrka och färgtemperatur efter dina egna behov. I en nätt design som tar minimalt med plats på skrivbordet och låter dig arbeta effektivt. 

 • Pekskärm i akrylglas.
 • Förstklassig LED-teknik.
 • Livslängd LED: >50 000 timmar. 
 • Självlåsande leder. 
 • Justerbar ljusstyrka och färgtemperatur.
 • Främjar hälsa och välmående.
5 585,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 2-3 veckor
Aluminium
Svart
Vit
Aluminium
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Bordslampa med pekskärm som låter dig ställa in ljusstyrka och färgtemperatur efter dina egna behov. I en nätt design som tar minimalt med plats på skrivbordet och låter dig arbeta effektivt. 

 • Pekskärm i akrylglas.
 • Förstklassig LED-teknik.
 • Livslängd LED: >50 000 timmar. 
 • Självlåsande leder. 
 • Justerbar ljusstyrka och färgtemperatur.
 • Främjar hälsa och välmående.

Smidig styrning med VITACORE® pekskärm 

Denna skrivbordslampa har en inbyggd pekskärm i akrylglas som sitter längst ned på lampans armatur. Pekskärmen är lätt att nå och är enkel att manövrera då den erbjuder flera färdiga inställningar att välja mellan. 

Färgtemperatur på tre nivåer

Ljusets färgtemperatur går att ställa in på tre olika nivåer. Använd den smidiga pekskärmen för att välja mellan 2 700, 3 600 och 6 500 Kelvin utifrån dina egna behov under dagens gång. 

Justerbar ljusstyrka

Att kunna anpassa ljusstyrkan är extra viktigt då behovet av ljus kan variera med typ av arbetsuppgift och tid på dygnet. Med pekskärmen kan du enkelt välja mellan fem olika ljusstyrkor ända upp till 1 000 lux. 

Självlåsande men roterbara leder

Lampan är utrustad med tre självlåsande leder som är enkla att rotera, vinkla och att ställa in i olika positioner. Den nedre leden går exemplevis att rotera 360 grader och den övre, vid lamphuvudet, går att rotera upp till 185 grader. 

Bli effektivare med rätt ljus

Alla människor har olika behov av ljus och dessa behov kan ändras under dagens gång. När du arbetar med rätt belysning minskar risken för att du överanstränger ögonen och känner dig trött, samtidigt som koncentrationen och effektiviteten ökar.

Övriga specifikationer:

 • Armaturljusflöde: Neutralvitt 680 lumen
 • Färgåtergivning (CRI): ≥ 80 
 • Energiklass: A++

Produktdetaljer

Artikelnummer 920223
Varumärke Luctra
Höjd 30-75 cm
Vikt 4,5 kg
Material Aluminium, zink, stål, akryl, glas
Ljuskälla ingår Ja
Färgtemperatur 2700 / 3600 / 6500 Kelvin
Ljuskälla LED
Ljusstyrka 5 steg upp till 1 000 lux

Varumärke Luctra

Luctra

Luctra är ett tyskt varumärke som inriktar sig på att utveckla bra arbetsbelysning för kontor och hem. I produktionen lägger de stor vikt vid hållbarhet, och använder återvinningsbara material och regionala leverantörer. Alla deras lampor tillverkas i Tyskland. 

Nerladdning

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft