Skrivbordslampa Neos

Skrivbordslampa NEOS är ett nytänkande lampkoncept som ger dig frihet att själv bygga din lampa med de funktioner du behöver. NEOS kombinerar hållbarhet med snygg design och modern teknik.

 • Dimmer i fyra steg.
 • Möjlighet att ändra färgtemperatur.
 • Timer - 2, 4 och 9 timmar.
 • Olika lampunderreden att välja mellan.
 • Bordsfot kommer med QI- och USB-laddning.
4 245,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 2-3 veckor
Svart
Svart
Vit
Sunset Gold
Forest Green
Bordsfot
Bordsfot
Klämfäste
Hålfäste (för borrat hål i bordet)
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Skrivbordslampa NEOS är ett nytänkande lampkoncept som ger dig frihet att själv bygga din lampa med de funktioner du behöver. NEOS kombinerar hållbarhet med snygg design och modern teknik.

 • Dimmer i fyra steg.
 • Möjlighet att ändra färgtemperatur.
 • Timer - 2, 4 och 9 timmar.
 • Olika lampunderreden att välja mellan.
 • Bordsfot kommer med QI- och USB-laddning.

Funktioner som gör lampan anpassningsbar

Med Neos kan du ändra färgtemperaturen med hjälp av dimmer eller knapptryckningar, och även justera ljusets styrka utefter vad som passar bäst för stunden. Lampan har utöver det en inbyggd timer som gör att den släcks efter ett visst antal timmar.

Olika valmöjligheter på design

Skrivbordslampan kommer med NEOS X lamparm och tre olika val på underreden; bordsfot, klämfäste eller hålfäste. Väljer du bordsfot kommer denna med QI- och USB-laddning.

Produktdetaljer

Artikelnummer 775100+775102
Varumärke Matting
Höjd 49 cm
Bordsfot 18,5x21 cm
Lamphuvud 10,8x9,9 cm
Effekt/ljuskälla/ljusflöde 6W Led 495 Lumen
Formgivare Design Peter Mattisson

Varumärke Matting

Matting

Matting AB grundades 1970 och är en av Nordens största leverantörer av mattor för butik, kontor, offentlig miljö och industri. Matting erbjuder även lösningar för att skapa hälsosamma arbetsplatser och tillgängliga miljöer.

Nerladdning

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft