Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Vitra - Kontorsstol Physix femstjärnigt fotkryss med hjul

Med kontorsstol Physix från Vitra sitter du alltid bekvämt och har full rörlighet åt alla håll tack vare den flexibla ramen. Sätet är format i ett stycke och består av en elastisk textil som följer kroppen och ger optimalt med stöd.

 • Höj- och sänkbar.
 • Följsam med hög flexibilitet.
 • Behaglig gungfunktion med viktmotstånd.
 • Består av 55% återvunnet material.
 • Återvinningsbar till 98% vid full nedmontering.
11 410,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 3-6 veckor
Base Deep Black 12 - Trio Knit Black Pearl 06
Base Soft Grey 53 - Fleece Net Ice Grey 3
Base Soft Grey 53 - Trio Knit Reed 3
Base Soft Grey 53 - Fleece Net Soft Grey 7
Base Soft Grey 53 -Trio Knit Ice Grey 9
Base Soft Grey 53 -Trio Knit Silver Grey 7
Base Soft Grey 53 -Trio Knit Pebble Grey 8
Base Deep Black 12 - Trio Knit Black Pearl 06
Base Deep Black 12 -Flece Net Mid Grey 8
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Med kontorsstol Physix från Vitra sitter du alltid bekvämt och har full rörlighet åt alla håll tack vare den flexibla ramen. Sätet är format i ett stycke och består av en elastisk textil som följer kroppen och ger optimalt med stöd.

 • Höj- och sänkbar.
 • Följsam med hög flexibilitet.
 • Behaglig gungfunktion med viktmotstånd.
 • Består av 55% återvunnet material.
 • Återvinningsbar till 98% vid full nedmontering.

Arbeta smidigare med hög rörlighet

Physix har en smart utformning med en högflexibel ram som böjer sig efter din kropp och dina rörelser. Detta innebär att stolen ger dig hög rörlighet och att du till exempel kan vrida kroppen bakåt utan problem för att nå kaffekoppen, mobilen eller något annat du glömt bakom dig.

Gunga behagligt med viktmotstånd

Sätet har en flexibel men stark nedre ram som följer med nedåt och tar emot sätet när du sätter dig ner. Ramens motstånd går enkelt att justera utifrån din vikt, vilket säkerställer att gungan alltid är behaglig oavsett vilken kroppsform du har.

Sitt med rätt stöd för hela kroppen

Sätet består av en elastisk textil som har formats i ett stycke och spänts ut längst med ramen. De elastiska egenskaperna gör att både ryggstödet och sitsen formar sig efter din kropp, vilket låter dig sitta med optimalt stöd hela dagen.

Om designern Alberto Meda

Italienska Alberto Meda utbildade sig inom maskinteknik vid Milan Polytechnic, och har sedan dess haft en framgångsrik karriär som designer. Mellan 1972 och 1979 höll han rollen som teknisk direktör på Kartell, men gick sedan vidare för att frilansa för flera välkända designmärken. Mellan 1983 och 1987 undervisade han även inom industriteknik vid Domus Academy i Milano, och har sedan 2003 varit verksam föreläsare vid University IUAV i Venedig. År 1994 inledde Alberto Meda ett samarbete med Vitra där han har varit en viktig del i att ta fram deras framgångsrika kontorssegment.

Produktdetaljer

Artikelnummer 41721200-2
Varumärke Vitra
Höjd 88-100 cm
Bredd 63,5 cm
Sitthöjd 39-51 cm
Sittdjup 43,6 cm
Material Aluminium, polyamid, textil
Höjd på ryggstöd 47 cm
Bredd på ryggstöd 49 cm
Formgivare Alberto Meda

Nerladdning

Varumärke Vitra

Vitra

Vitra är ett schweiziskt familjeföretag grundat 1950 av Willi och Erika Fehlbaum. Sedan starten har Vitra koncentrerat sig på att producera högkvalitativa, väldesignade och hållbara möbler för hem, kontor och offentliga utrymmen. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft