Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Vitra - Kontorsstol Allstar

Allstar från Vitra är en till synes okomplicerad kontorsstol som passar lika bra på det stora kontoret som det lilla hemmakontoret. Med flera justerbara funktioner är Allstar en ergonomisk stol som låter dig sitta bekvämt. 

 • Höj- och sänkbar.
 • Justerbart sittdjup.
 • Höj- och sänkbart ryggstöd.
 • Behaglig gungfunktion.
 • Återvinningsbar till 91% vid full nedmontering.
10 480,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 3-6 veckor
Hopsak Seat Nero-Back Nero-Base White
Hopsak Seat Nero-Back Blue/Ivory Base White
Hopsak Seat Nero-Back Popppy red/Ivory Base Black
Hopsak Seat Nero-Back Grass green/Ivory Base White
Hopsak Seat Nero-Back Nero Base Black
Hopsak Seat Nero-Back Nero-Base White
Hopsak Seat & Back Mint Forest- Base Black
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Allstar från Vitra är en till synes okomplicerad kontorsstol som passar lika bra på det stora kontoret som det lilla hemmakontoret. Med flera justerbara funktioner är Allstar en ergonomisk stol som låter dig sitta bekvämt. 

 • Höj- och sänkbar.
 • Justerbart sittdjup.
 • Höj- och sänkbart ryggstöd.
 • Behaglig gungfunktion.
 • Återvinningsbar till 91% vid full nedmontering.

Sitt bekvämt med justerbart sittdjup

Djupet på Allstars sits går enkelt att justera utifrån längden på dina ben. Tack vare detta sitter du alltid med god blodcirkulation i benen, vilket gör att du kan sitta längre utan att uppleva obehag.

Ställ in ryggstödet efter din rygg

Den diskreta ryggplattan är helklädd och går lätt att höja och sänka upp till fem centimeter via reglaget på baksidan. Detta gör att du alltid sitter med optimalt stöd i ryggen oavsett hur lång du är. 

Gunga behagligt med låsbar gunga

Stolen har en behaglig gungfunktion som gör att sätet följer med när du lutar dig bakåt. När du använder gungan stimuleras blodcirkulationen vilket minskar risken för värk när du sitter ner en längre stund. Gungan går även att låsa i upprätt läge. 

Produktdetaljer

Artikelnummer 419 001 00-Nero-WH
Varumärke Vitra
Höjd 78,5-95,5 cm
Bredd 61 cm
Sitthöjd 42-53 cm
Material Aluminium, polyamid, textil
Höjd på ryggstöd 24,5 cm
Bredd på ryggstöd 44 cm
Formgivare Konstantin Grcic

Varumärke Vitra

Vitra

Vitra är ett schweiziskt familjeföretag grundat 1950 av Willi och Erika Fehlbaum. Sedan starten har Vitra koncentrerat sig på att producera högkvalitativa, väldesignade och hållbara möbler för hem, kontor och offentliga utrymmen. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft