Soffbord Nina - Rund bordsskiva

  • Ny

Nina är ett runt soffbord med laminatskiva samt underrede i krom som även går att få i svart- eller vitlackerat utförande. Ett luftigt bord som smälter in i de flesta miljöer, offentliga som privata.

  • Tålig laminat som är lätt att torka av.
  • Luftig och modern design.
  • Laminaten finns att välja i svartbetsad ek, vitlackerad och i ask.
3 100,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Ø 70cm
Ø 50cm
Ø 70cm
Asklaminatskiva / Vitlack underrede
Svart eklaminatskiva / Vitlack underrede
Vit laminatskiva / Svartlack underrede
Svart eklaminatskiva / Svartlack underrede
Vit laminatskiva / Vitlack underrede
Svart eklaminatskiva / Krom underrede
Vit laminatskiva / Krom underrede
Asklaminatskiva / Vitlack underrede
Asklaminatskiva / Svartlack underrede
Asklaminatskiva / Krom underrede
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Nina är ett runt soffbord med laminatskiva samt underrede i krom som även går att få i svart- eller vitlackerat utförande. Ett luftigt bord som smälter in i de flesta miljöer, offentliga som privata.

  • Tålig laminat som är lätt att torka av.
  • Luftig och modern design.
  • Laminaten finns att välja i svartbetsad ek, vitlackerad och i ask.

Ett luftigt och modernt bord

Soffbordet Nina kommer i en luftig och modern design med ett smäckert underrede som gör att bordet inte upplevs särskilt skrymmande. Detta gör att Nina smälter in i de flesta miljöer, samtidigt som det är väldigt graciöst. 

Finns i flera utföranden

Det stabila underredet går att få i kromat utförande samt som svart- eller vitlackerat. Tillsammans med bordsskivans laminat som går att få i vitt, ask eller i svart ek, erbjuder bordet många valmöjligheter för att kunna passa just din stil. 

Tålig laminat som är enkelt att torka av

Laminat är ett slitstarkt material som även är väldigt enkelt att hålla rent då det tål att torkas av med fuktad trasa. Tack vare detta passar Nina perfekt i både privata som offentliga lokaler där du behöver ett bord som ska kunna rengöras snabbt. 

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft