Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Väggspegel Kimi - Rund

Kimi är en rund väggspegel som finns i tre olika storlekar, med snygg ögla i läder och fasade kanter. Spegeln sitter på en stadig skiva MDF i samma färg som öglan för ett enhetligt resultat.

 • Hängs enkelt upp på valfri krok.
 • Ögla i äkta läder. 
 • Stabil konstruktion som hänger nära väggen.
5 075,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 6-8 veckor
Grå
Svart
Sand-cognac
Grå
40 cm
40 cm
50 cm
80 cm
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Kimi är en rund väggspegel som finns i tre olika storlekar, med snygg ögla i läder och fasade kanter. Spegeln sitter på en stadig skiva MDF i samma färg som öglan för ett enhetligt resultat.

 • Hängs enkelt upp på valfri krok.
 • Ögla i äkta läder. 
 • Stabil konstruktion som hänger nära väggen.

Avskalad design med överraskande profil

Kimi kommer i en avskalad design med fasade kanter, läderögla och diskret bakstycke. Det färgade bakstycket har alltid samma färg som öglan, och ger spegeln en överraskande profil.

Produktdetaljer

Artikelnummer Kimi-40-Grå
Varumärke Fogia
Diameter Ø40 / 50 / 80 cm
Material Spegelglas, MDF, läder
Garanti 5 år
Fogia

Svenska Fogia är experter på klädda möbler. Sedan starten 1981 har de tagit fram flera ikoniska produkter, som fåtöljerna Bollo och Tiki. De arbetar med trä som grund och håller nere transporterna genom att välja träd som växer nära deras fabrik i Gdansk. Alla deras produkter tillverkas för hand av skickliga hantverkare.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft