Ståbord Runt - Polerat stål

  • Ny

Snyggt och minimalistiskt ståbord med slitstark bordsskiva i laminat och bas i polerat stål. Tillgängligt i flera storlekar och färger är detta det perfekta bordet för det moderna kontoret; som barbord i matsalen eller för snabba ståmöten i loungen.

  • Slitstark och reptålig laminat.
3 500,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Vit
Vit
Svart
Mörkgrå
Ek
Björk
Ø70 cm
Ø70 cm
Ø90 cm
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Snyggt och minimalistiskt ståbord med slitstark bordsskiva i laminat och bas i polerat stål. Tillgängligt i flera storlekar och färger är detta det perfekta bordet för det moderna kontoret; som barbord i matsalen eller för snabba ståmöten i loungen.

  • Slitstark och reptålig laminat.

Ta mötet på språng

Ståbord passar utmärkt på det aktivitetsbaserade kontoret, både som matbord ihop med några sköna barstolar och som mötesbord för kortare möten. Ståbord är även perfekta för medarbetare som ofta är på språng och behöver smidiga arbetsytor att slänga upp datorn på för att svara på mejl och ta spontana samtal.

Undvik repor och tröttsam städning

Bordsskivan består av en 2,5 centimeter tjock spånskiva täckt med laminat som går att få i flera utföranden. Detta ger dig en slitstark bordsyta som står emot repor och är enkel att hålla ren – använd bara en fuktig trasa för att torka bort eventuella matrester och kaffespill. 

Samlas smidigt och lätt

Bordet finns i två storlekar och kommer med ett praktiskt enpelarstativ i polerat stål. Tack vare enpelarstativet har du inga bordsben i vägen, vilket gör det lätt att samlas runt bordet och att klämma in en stol till vid behov.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft