IC Lights Suspension 1 Krom

Pendellampa IC Lights S1 - Krom, Ø20 cm

IC Lights S1 är en elegant pendellampa i en minimalistisk design med ljusglob i opalt glas och smäcker armatur i kromat stål. Den opala globen låter det mjuka skenet sprida sig åt alla håll.  

 • Ger ett mjukt, allmänt ljus.
 • I vackert, handblåst glas.
 • Elegant armatur i kromat stål.
 • Svart takkåpa och sladd (2,7 m) medföljer.
4 725,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 3-4 veckor
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

IC Lights S1 är en elegant pendellampa i en minimalistisk design med ljusglob i opalt glas och smäcker armatur i kromat stål. Den opala globen låter det mjuka skenet sprida sig åt alla håll.  

 • Ger ett mjukt, allmänt ljus.
 • I vackert, handblåst glas.
 • Elegant armatur i kromat stål.
 • Svart takkåpa och sladd (2,7 m) medföljer.

Stilren lampa med glob i opalt glas

IC Lights Suspension 1 från Flos är en stilren pendellampa vars glob i handblåst glas hänger från ett smäckert stativ i kromat stål. Det opala glaset ger lampan ett mjukt sken och den runda utformningen låter ljuset sprida sig i alla riktningar. 

IC Lights – en smakfull serie lampor

IC Lights är en uppskattad serie lampor från Flos, formgiven av Michael Anastassiades år 2014. Inspirationen hämtade Michael från jonglörens unika balansakt, och i serien hittar du golv-, bords-, pendel- och vägglampor.

Obs! Lampan kommer ej med dimmer. För att kunna dimra lampan behöver du ha en extern dimmer installerad i väggen.

Produktdetaljer

Artikelnummer F3175057
Varumärke Flos
Höjd 47 cm
Diameter 20 cm
Material Opalglas, Stål
Ljuskälla Nej
Sockel E14
Max watt 60 W
IP-klass IP20
Spänning 220-250 V
Ljuskälla ingår Nej
Färg Silver
Funktioner Dimbar
Formgivare Michael Anastassiades
Flos

För oss är ljus ämnet för att uttrycka nya idéer och belysa outforskade känslor. Vi skriver framtiden, läser vårt förflutna och uttrycker detta i en kontinuitet av positiva utmaningar och modiga val som format vår image och identitet.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser