TOPSELLER

Taklampa PJ50

 • På rea!

PJ50 är en stilig taklampa i lackerad metall, med ledat stativ och rörligt lamphuvud som gör det enkelt att rikta ljuset. En smidig och modern lampa som passar lika bra i vardagsrummet som i köket.

 • Skärm som går att vinkla åt sidorna.
 • Stativ med 3 lutbara leder.
 • Strömbrytare på lamphuvud. 
 • Kabel på 0,5 m utrustad med DCL-kontakt medföljer.

5 450,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 2-6 veckor
Oxblod
Vit
Varmgrå
Dimblå
Svart
Oxblod
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

PJ50 är en stilig taklampa i lackerad metall, med ledat stativ och rörligt lamphuvud som gör det enkelt att rikta ljuset. En smidig och modern lampa som passar lika bra i vardagsrummet som i köket.

 • Skärm som går att vinkla åt sidorna.
 • Stativ med 3 lutbara leder.
 • Strömbrytare på lamphuvud. 
 • Kabel på 0,5 m utrustad med DCL-kontakt medföljer.

Med skärm som låter dig rikta ljuset

Med PJ50 får du en elegant och praktisk taklampa som ger effektiv belysning. Skärmens form ger dig ett riktat ljus och tack vare det smidiga handtaget kan du enkelt ställa in ljusriktningen genom att vinkla skärmen åt sidorna.

Ledat stativ gör det möjligt att ändra lampans position

Lampans stativ kommer med tre leder som låter dig anpassa lampans position utifrån dina behov. För att ändra en leds hårdhet, skruva loss vingmuttern och justerar den mutter som sitter under, skruva fast vingmuttern igen. Finjusteringar kan sedan ske genom att vrida på vingmuttern.

Färgkoder:

 • Dimblå (NCS 5020-B10G)
 • Oxblod (RAL 8015)
 • Matt svart (RAL 7016)
 • Vit (RAL 9010).

Produktdetaljer

Artikelnummer 11298T-06
Varumärke Örsjö Belysning
Höjd 125
Diameter 16 cm
Material Lackerad metall
Ljuskälla Nej
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Nej
Färg Blå
Formgivare Box Arkitekter
Örsjö Belysning

Örsjö Belysning AB finns i det sydöstra hörnet av Småland i ett område som är känt för sina duktiga producenter. Örsjö Belysning stämmer väl in i den bilden, över 70 års erfarenhet med produktion av belysning i hög kvalitet. Företagets erfarenhet, flexibilitet och breda sortiment gör det möjligt att uppfylla kunders höga krav. Örsjös sortiment är utvecklat tillsammans med några av Skandinaviens ledande designers med fokus på funktion, innovation och personlighet. Kombinerat med vår tillverkningskompetens har dessa produkter givit oss åtskilliga utmärkelser och spännande uppdrag genom åren.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft