Bänk Sammen M11 & M12 - med ryggstöd

Sammen M11 & M12 är en elegant bänk i teak som ger en varm och ombonad känsla till trädgården eller terrassen. Det tåliga materialet har en hög oljehalt som skyddar träet och håller det fint över tid.

 • Starkt och slittåligt material.
 • Finns i två storlekar.
 • Lämpad för utomhusbruk.
 • Elegant och luftig design.
8 495,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 8-10 veckor
M12 - 2 personer
M11 - 3 personer
M12 - 2 personer
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Sammen M11 & M12 är en elegant bänk i teak som ger en varm och ombonad känsla till trädgården eller terrassen. Det tåliga materialet har en hög oljehalt som skyddar träet och håller det fint över tid.

 • Starkt och slittåligt material.
 • Finns i två storlekar.
 • Lämpad för utomhusbruk.
 • Elegant och luftig design.

Lätt att städa av

Sammen har en elegant design där ribborna är placerade med några centimeters avstånd, vilket ger bänken ett luftigt uttryck samtidigt som den är lätt att hålla ren då du enkelt kan borsta bort smuts och smulor genom springorna.

Tillverkad i tålig teak

Sammen är tillverkad av det slitstarka materialet teak som är naturligt motståndskraftigt mot brand, insekter och röta. Materialet har dessutom en hög oljehalt som skyddar träet från nedbrytning, vilket gör det perfekt för utomhusmöbler.

Med tiden får träet en gråaktig patina. Behandla möbeln med olja med jämna mellanrum för att bibehålla och förlänga träets lyster.

Produktdetaljer

Artikelnummer M1211109
Varumärke FDB Møbler
Höjd 85,4 cm
Bredd 110 / 152 cm
Sitthöjd 45,1 cm
Sittbredd 119,6 / 161,6 cm
Sittdjup 42 cm
Armstödshöjd 65 cm
Vikt 22 / 23 kg
Material FSC® certifierad teak
Montering Montering krävs
Formgivare Thomas E. Alken

Varumärke FDB Møbler

FDB Møbler

FDB Møbler är ett danskt designmärke grundat 1942. Deras möbler är skapta för vardagen, med fokus på hållbarhet, funktionalitet och exceptionellt hantverk. Målet är att varje föremål ska kunna föras vidare i generationer och åldras i takt med sina användare. 

Nerladdning

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft