Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
Hana - acoustic pod

Telefonbås Hana - acoustic pod

Med Hana - acoustic pod får du ett ljudisolerat rum i rummet, för telefonsamtal och ostört arbete. Telefonbåset har en trekantig design som gör att den får plats i mindre rum och kan ställas i hörn.

 • För en person.
 • Praktisk hylla/bordsskiva i MDF.
 • 2 eluttag, 1 USB samt 1 USB typ C.
 • Inbyggd belysning och ventilation med automatisk aktivering.

Obs! Kräver montering. Vid köp kontaktar vi dig med en offert för montering i din ort. 

67 500,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 3-5 veckor
Ljusgrå
Ljusgrå
Ljusgrå/mörkgrå
Mörkgrå
Grå/svart
Grön
Ljusgrön/mörkgrön
Grön/grå
Mörkgrön/mörkgrå
Grå/ljusblå
Blå
Mörkblå/ljusblå
Mörkblå/mörkgrå
Ljusblå/mörkblå
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Med Hana - acoustic pod får du ett ljudisolerat rum i rummet, för telefonsamtal och ostört arbete. Telefonbåset har en trekantig design som gör att den får plats i mindre rum och kan ställas i hörn.

 • För en person.
 • Praktisk hylla/bordsskiva i MDF.
 • 2 eluttag, 1 USB samt 1 USB typ C.
 • Inbyggd belysning och ventilation med automatisk aktivering.

Obs! Kräver montering. Vid köp kontaktar vi dig med en offert för montering i din ort. 

Ett ljudisolerat rum i rummet

Hana acoustic pod ger dig ett smidigt, ljudisolerat rum i rummet som till exempel kan användas för arbete, telefonsamtal och videokonferenser. Med sina ljudisolerande egenskaper passar Hana därför perfekt som telefonbås i det öppna kontorslandskapet, hotellobbyn eller biblioteket.

Med hylla och eluttag

I båset finns en praktisk hylla som även fungerar bra som bord för en laptop eller ett anteckningsblock. Två inbyggda eluttag samt USB-portaler ser till att du alltid har tillgång till ström och kan arbeta på i lugn och ro. 

Inbyggd belysning och ventilation med automatisk aktivering

Hana har inbyggd belysning i taket och ett ventilationssystem som både sätts igång och stängs av automatiskt. Detta gör att Hana inte står och drar ström i onödan, utan bara när den faktiskt används. 

Produktdetaljer

Varumärke MDD
Höjd 2217 mm
Längd 1184 mm
Djup 1092 mm
Vikt 340 kg
Material Spånskiva, MDF, 8 mm glas, textil, akustisk fyllning, stål
Garanti 5 år
MDD

.mdd designar och tillverkar produkter för kontorsytor och offentliga lokaler. Deras kvalitativa lösningar säljs i över 60 olika länder och världen över har de fler än 2 800 affärspartners. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft