Stol Tribeca 3665 - med armstöd

  • Ny

Tribeca 3665 är en smäcker stol med ram i stål samt sits och rygg av luftiga PVC-strängar. En snygg stol som tål utomhusbruk och finns i flera fina färger att liva upp trädgården eller balkongen med.

  • Minsta köp 2 st (pris visas styckvis).
  • Tål utomhusbruk.
  • Stapelbar upp till 8 stolar.
  • Slitstarkt galvaniserat stål.
3 975,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Terracotta (TEE)
White (BI200E)
Pink (RA100E)
Terracotta (TEE)
RED (RO200E)
Green (VE100E)
Brown (MGE)
Blue (BL500E)
Antracite grey (GAE)
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Tribeca 3665 är en smäcker stol med ram i stål samt sits och rygg av luftiga PVC-strängar. En snygg stol som tål utomhusbruk och finns i flera fina färger att liva upp trädgården eller balkongen med.

  • Minsta köp 2 st (pris visas styckvis).
  • Tål utomhusbruk.
  • Stapelbar upp till 8 stolar.
  • Slitstarkt galvaniserat stål.

Luftig design som smälter in

Med Tribeca 3665 får du en mycket vacker stol i en luftig design i smäckert stål och nylonförstärkta PVC-strängar. Det luftiga uttrycket gör att stolen upplevs väldigt nätt och låter den smälta in i den omgivande miljön.

Tålig stol för utomhusbruk

Ramen består av galvaniserat stål vilket gör stolen tålig och minimerar risken för korrosion. Ihop med sitsen i PVC gör detta Tribeca till en utmärkt utomhusstol som är både slitstark, lättstädad och snygg.

Stapelbar och smidig att förvara

Stolen går att stapla om högst åtta stolar, vilket sparar plats vid förvaring. Detta gör Tribeca till ett smart val för serveringar, caféer och andra säsongsbundna verksamheter som önskar stapelbara utomhusstolar.

Metallfärger 

-30 (Salsa)

White-BI200E

-33 (Salsa)

Pink-RA100E

-34 (Salsa)

Red-RO200E

-35 (Salsa)

Terracotta-TEE

-36 (Salsa)

Antracite grey GAE

-54 (Salsa)

Blue-BL300E

-55 (Salsa)

Green-VE100E

-56 (Salsa)

Brown-MGE

Produktdetaljer

Artikelnummer 3665-TEE
Varumärke Pedrali
Höjd 76,5 cm
Bredd 59
Djup 51,5 cm
Sitthöjd 46,5 cm
Vikt 5,3 kg
Material Stål
Formgivare CMP Design

Varumärke Pedrali

Pedrali

Sedan 1963, erfarenhet och framtid

Pedrali är ett italienskt företag som producerar moderna möbler för offentliga utrymmen, kontor och bostäder.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft