Fällstol Enjoy 460

 • Ny

Enjoy är en fällbar stol som är gediget byggt samtidigt som den är väldigt lätt att hantera och bära med sig. Perfekt som extrastol i hemmet, på balkongen eller restaurangen och caféet. 

 • Minsta köp 2st (pris visas styckvis).
 • Tål utomhusbruk.
 • Antistatisk och UV-resistent polypropylen.
 • Smal profil i hopfällt läge på 95 mm.
1 215,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Black (NE)
White (Bl)
Red (RO)
Black (NE)
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Enjoy är en fällbar stol som är gediget byggt samtidigt som den är väldigt lätt att hantera och bära med sig. Perfekt som extrastol i hemmet, på balkongen eller restaurangen och caféet. 

 • Minsta köp 2st (pris visas styckvis).
 • Tål utomhusbruk.
 • Antistatisk och UV-resistent polypropylen.
 • Smal profil i hopfällt läge på 95 mm.

Stadig fällstol som tål utomhusbruk

Enjoy är en modern fällstol i polypropylen förstärkt med glasfiber. Detta ger dig en väldigt stark och tålig stol som står stadigt på plats och kan användas utomhus.

UV-resistent och antistatisk

Den starka plasten är UV-resistent och har hög färgbeständighet och kan därmed stå ute i solen. Materialet är även antistatiskt vilket minimerar risken för stötar.

Utmärkt för balkongen

Med sin smidiga design passar Enjoy utmärkt på balkongen eller som extrastol i trädgården. Då stolen är fällbar kan du enkelt stuva undan den när den inte är bruk för att få mer plats åt annat, utomhus som inomhus.

Produktdetaljer

Artikelnummer 460-NE
Varumärke Pedrali
Höjd 77,5 cm
Bredd 49 cm
Djup 50 cm
Sitthöjd 45 cm
Vikt 5,8 Kg
Material Polypropylene
Formgivare Claudio Dondoli & Marco Pocci

Varumärke Pedrali

Pedrali

Sedan 1963, erfarenhet och framtid

Pedrali är ett italienskt företag som producerar moderna möbler för offentliga utrymmen, kontor och bostäder.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft