Bordslampa PC Portable

 • -200,00 kr

PC Portable är en smidig, portabel bordslampa i hållbar ABS-plast som är både rep- och vattentålig. Den vackra lampan ger ifrån sig ett varmvitt, mjukt sken och går enkelt att flytta runt efter behov.

 • Ger ett varmvitt sken.
 • Integrerad touchstep dimmer.
 • Portabel och enkel att flytta runt.
 • Rep- och vattentålig yta.
 • Lämpad för utomhusbruk.
 • USB-kabel för laddning inkluderad.
725,00 kr inkl. moms
Ord.pris 925,00 kr /
Spara 200,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 1-5 arbetsdagar
Olive Green
Soft Black
Cream White
Olive Green
Ocean Green
Sky Blue
Dusty Red
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

PC Portable är en smidig, portabel bordslampa i hållbar ABS-plast som är både rep- och vattentålig. Den vackra lampan ger ifrån sig ett varmvitt, mjukt sken och går enkelt att flytta runt efter behov.

 • Ger ett varmvitt sken.
 • Integrerad touchstep dimmer.
 • Portabel och enkel att flytta runt.
 • Rep- och vattentålig yta.
 • Lämpad för utomhusbruk.
 • USB-kabel för laddning inkluderad.

LED-belysning med varmvitt ljus

PC Portable kommer utrustad med en utbytbar LED-lampa med en lystid på cirka 25 000 timmar. LED-lampan ger ifrån sig ett varmvitt sken som mjukas upp ytterligare av lampans skärm i abs-plast eller polypropen.

Bas med integrerad touchdimmer

I lampans bas finns en integrerad touchdimmer som låter dig dimra ljusstyrkan i flera steg. På detta sätt kan du alltid justera lampans ljus utifrån egen önskan och behov för att få till rätt atmosfär i rummet. 

Sladdlös och portabel lampa 

PC Portable är utrustad med ett uppladdningsbart batteri och kräver därför inte tillgång till ström så länge batteriet är laddat. Tack vare detta får du en smidig och portabel bordslampan som du enkelt tar med dig från rum till rum.

Tål utomhusbruk

Hela lampan består av tålig plast med en matt yta som är både reptålig och vattenresistent. Detta gör att PC Portable kan följa med dig ut på balkongen, eller placeras ut på uteserveringens småbord. 

Laddas via USB

Lampans batteri laddas enkelt med den medföljande USB-kabeln. Vid fulladdat batteri har lampan en lystid på cirka 10 timmar innan batteriet behöver laddas på nytt. 

Produktdetaljer

Artikelnummer 410431-2009
Varumärke HAY
Höjd 22 cm
Diameter 14 cm
Material ABS, polypropen
IP-klass IP44
Ljuskälla ingår Ja
Ljustemperatur 3000K
Formgivare Pierre Charpin
HAY

HAY grundades 2002 och inom ett år lanserade företaget sin första möbelkollektion på den internationella möbelmässan IMM i Köln. Detta markerade början av den internationella ambitionen som HAY har drivit under det senaste decenniet: att skapa hållbara kvalitetsmöbler till rimliga priser, för att så många som möjligt ska kunna njuta av utmärkt design.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft