Bordslampa Bird Waiting - Utomhus

 • Ny

Bird Waiting är en lekfull bordslampa designad av Marcantonio Raimondi Malerba för Italienska Seletti. Denna nyfikna lilla fågel tål utomhusbruk, består av porslinsliknande resin och håller en LED-lampa i näbben som sprider ett varmvitt sken. 

 • I resin som ger fina detaljer.
 • Lämpad för utomhusbruk.
 • Ger ett allmänt ljus.
 • Lång sladd på 8 m.
 • LED-lampa med varmvitt ljus medföljer.
2 445,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Bird Waiting är en lekfull bordslampa designad av Marcantonio Raimondi Malerba för Italienska Seletti. Denna nyfikna lilla fågel tål utomhusbruk, består av porslinsliknande resin och håller en LED-lampa i näbben som sprider ett varmvitt sken. 

 • I resin som ger fina detaljer.
 • Lämpad för utomhusbruk.
 • Ger ett allmänt ljus.
 • Lång sladd på 8 m.
 • LED-lampa med varmvitt ljus medföljer.

Lekfull lampa inspirerad av naturen

Marcantonio Raimondi Malerba är känd för att ta fram lekfull design inspirerad av naturen med inslag av ironi. I denna armatur har en fågel snott åt sig en lampa. Den inväntande kroppspositionen ger intrycket av att fågeln vet precis vad den har gjort, och att den är beredd att ta till flykten så fort stölden har upptäckts. 

Om formgivaren – Marcantonio Raimondi Malerba

Marcantonio Raimondi Malerba är en italiensk designer, född 1976 i Massalombarda. Efter att ha studerat vid både Konstinstitutet och Konsthögskolan började han arbeta inom teatern samtidigt som han genomförde projekt ihop med olika arkitekter. På detta sätt har han tagit fram sitt karakteristiska formspråk där design och konst smälter samman. Han ser sitt arbete som en fortsättning på de lekar och drömmar han hade som barn, med ett tydligt fokus på samspelet mellan människa och natur. "Jag ger aldrig upp ironin, ironi är en allvarlig sak. Om en bra idé är rolig kan jag inte motstå att förverkliga den" – Marcantonio

Obs! Lamporna från Seletti fungerar endast ihop med Selettis egna ljuskällor.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft