Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
TOPSELLER
Lantern - vägglampa
Lantern - vägglampa
Lantern - vägglampa

Vägglampa Lantern

 • På rea!
 • -1 000,00 kr

Vägglampan Lantern kommer med smäckert väggfäste och vitt, frostat glas som låter lampan sprida ett mjukt ljus genom den räfflade kupolen. Det nätta uttrycket gör att den enkelt passar in i alla rum.

 • Ger ett mjukt, allmänt sken.
 • Elegant, räfflad kupol i vitt glas.
 • Nätt väggfäste som ger ett luftigt uttryck.
2 075,00 kr inkl. moms
Ord.pris 3 075,00 kr /
Spara 1 000,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 1-5 arbetsdagar
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Vägglampan Lantern kommer med smäckert väggfäste och vitt, frostat glas som låter lampan sprida ett mjukt ljus genom den räfflade kupolen. Det nätta uttrycket gör att den enkelt passar in i alla rum.

 • Ger ett mjukt, allmänt sken.
 • Elegant, räfflad kupol i vitt glas.
 • Nätt väggfäste som ger ett luftigt uttryck.

En nätt vägglampa för alla miljöer

Med sitt smäckra väggfäste i svart pulverlackerat stål och den vackert räfflade kupolen i vitt, frostat glas får lampan ett nätt och luftigt uttryck som enkelt smälter in i sin omgivning. Med sitt klassiska utseende passar lampan lika bra som punktbelysning i hallen, som sänglampa i sovrummet.

Produktdetaljer

Artikelnummer 20612
Varumärke New Works
Bredd 25 cm
Höjd 30 cm
Djup 25 cm
Material Frostat glas, järn, stål
Sockel E14
IP-klass IP20
Sladdlängd 2,5 m
Ljuskälla ingår Nej
Färg Vit
Formgivare Anderssen & Voll
New Works

New Works presenterar en samling i korsningen mellan gammalt och nytt. Ljust och mörkt. Design och konst. Vårt arbete hyllar den starka skandinaviska historien om hantverk och materialitet, samtidigt som vi utmanar samtida former. Vi samarbetar med en internationell grupp av kända designers och konstnärer, som visar en matchande fascination med skulpturella former och ärliga material. Dessa samarbetsåtgärder förmedlar vår kärlek till det sensuella och det djärva.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft