Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Vägglampa Type 80 - med eller utan kabel

Type 80 är en näpen vägglampa med riktbar skärm som går att få med eller utan extern kabel. Skärmen är tudelad och släpper igenom en del av lampans varma sken, vilket ger en stilfull ljuseffekt.

 • Riktbar skärm. 
 • Med varmvitt ljus.
 • Energisnål LED-lampa ingår (lystid ca 15 000 timmar).
 • Vid val av kabel är denna 2,5 m.
 • Kan även monteras i tak.

2 000,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 3-4 veckor
Utan Kabel
Med Kabel
Utan Kabel
Rose Pink
Rose Pink
Pistachio Green
Matte Black
Grey Mist
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Type 80 är en näpen vägglampa med riktbar skärm som går att få med eller utan extern kabel. Skärmen är tudelad och släpper igenom en del av lampans varma sken, vilket ger en stilfull ljuseffekt.

 • Riktbar skärm. 
 • Med varmvitt ljus.
 • Energisnål LED-lampa ingår (lystid ca 15 000 timmar).
 • Vid val av kabel är denna 2,5 m.
 • Kan även monteras i tak.

Riktbar skärm

Type 80 har en vacker, konformad skärm som sprider ljuset nedåt och åt sidorna. Skärmen går även att vrida åt sidorna samt att luta vilket gör det möjligt att rikta ljuset, exempelvis vid läsning. 

Som punktbelysning eller mysbelysning

Den nätta designen i mjuka pasteller ger Type 80 en trevlig känsla som gör att lampan passar extra bra i hemmet eller i loungen. Du kan exempelvis använda den som punktbelysning över ett sidobord, eller som mysbelysning genom att sätta flera stycken på samma vägg. 

Produktdetaljer

Artikelnummer 32929
Varumärke Anglepoise
Höjd 16 cm
Diameter Skärm Ø14,5 cm / Väggbas Ø9 cm
Material Aluminium, Stål
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Ja
Ljustemperatur 2700K
Formgivare Sir Kenneth Grange
Anglepoise

Grunden till den första Angleposie-lampan föddes år 1932 när George Carwardine uppfann en helt ny fjäder-, vev- och spakmekanism. Mekanismen var lätt att justera med bara en hand och behöll sedan sin nya position utan problem. Denna mekanism har gett upphov till ett stort utbud lampor och löper som en röd tråd genom Anglepoises hela sortiment av funktionella och tidlösa lampor.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft