Vägglampa Alma w171

Den stiliga vägglampan Alma har en vågformad yta som ger en vacker skuggeffekt när lampan är tänd. Alma finns i två nyanser och har en diskret design som smälter in överallt utan att vara tråkig.

  • Går att dimra.
  • Ger indirekt sken.
  • Diskret, skulptural design.
  • LED-belysning med lystid ca 50 000h.
  • Sladd på 3 m med dimmer medföljer.
7 355,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 3-4 veckor
Grey White
Signal White
Grey White
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Den stiliga vägglampan Alma har en vågformad yta som ger en vacker skuggeffekt när lampan är tänd. Alma finns i två nyanser och har en diskret design som smälter in överallt utan att vara tråkig.

  • Går att dimra.
  • Ger indirekt sken.
  • Diskret, skulptural design.
  • LED-belysning med lystid ca 50 000h.
  • Sladd på 3 m med dimmer medföljer.

Diskret design med mjuka former

Den runda skärmen består av aluminium och kommer i en diskret design med vågformade linjer. Skärmens lack har även en sammetsmatt finish som bidrar till lampans mjuka utseende.

Går att dimra

Lampans ljus går att dimra med hjälp av dimmern på lampans sladd. Tack vare detta kan du alltid ställa in ljuset så att det passar lokalen, tillfället och behovet.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft