Orrefors vas Hallon

 • −10%

Hallon är en stilren vas vars bulliga form får den att påminna om ett genomskinligt hallon. Serien Hallon är en av Orrefors mest älskade, och de olika föremålen är lika vackra var för sig som ihop.  

 • Stabil vas i massivt glas.
 • Kulformad yta som fångar och reflekterar ljuset.
652,50 kr inkl. moms
Ord.pris 725,00 kr /
Spara −10%
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 3-7 arbetsdagar
160 mm
160 mm
200 mm
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Hallon är en stilren vas vars bulliga form får den att påminna om ett genomskinligt hallon. Serien Hallon är en av Orrefors mest älskade, och de olika föremålen är lika vackra var för sig som ihop.  

 • Stabil vas i massivt glas.
 • Kulformad yta som fångar och reflekterar ljuset.

Vas i två storlekar

Hallon är en vacker vas som finns i två storlekar för att passa stora som små buketter. Vasen har en yta bestående av små kulor, precis som ett hallon, som skapar vackra reflektioner när ljuset speglar sig i dem.

Produktdetaljer

Artikelnummer 6101500
Varumärke Orrefors
Höjd 160/200 mm
Diameter 124/155 mm
Vikt 1,28/1,80 kg
Formgivare Anne Nilsson
Orrefors

Orrefors är ett av två varumärken som designas och tillverkas av småländska Orrefors Kosta Boda AB. De är specialister på bruks- och konstglas för privat- som offentligt bruk. Verksamheten bedrivs på Kosta glasbruk där Orrefors har producerat kristallglas sedan 1898. 

Tillbehör

Orrefors vas Hallon - Frostat glas

652,50 kr inkl. moms
Ord.pris 725,00 kr
Spara 72,50 kr
Hallon är en stilren vas vars bulliga form får den att påminna om ett frostat hallon. Serien Hallon är en av Orrefors mest älskade, och de olika föremålen är lika vackra var för sig som ihop med varandra.   Stabil vas i massivt glas. Kulformad yta som fångar och reflekterar ljuset.

Orrefors skål Hallon

315,00 kr inkl. moms
Ord.pris 350,00 kr
Spara 35,00 kr
Hallon är en stilren skål vars bulliga yta får den att påminna om ett glittrande hallon. Serien Hallon är en av Orrefors mest älskade, och de olika föremålen är lika vackra var för sig som ihop med varandra. Stabil skål i massivt glas. Kulformad yta som fångar och reflekterar ljuset.

Orrefors skål Hallon - Frostat glas

315,00 kr inkl. moms
Ord.pris 350,00 kr
Spara 35,00 kr
Hallon är en stilren skål vars bulliga yta får den att påminna om ett frostat hallon. Serien Hallon är en av Orrefors mest älskade, och de olika föremålen är lika vackra var för sig som ihop med varandra.   Stabil skål i massivt glas. Kulformad yta som fångar och reflekterar ljuset.

Orrefors fat Hallon - Ø38,5 cm

765,00 kr inkl. moms
Ord.pris 850,00 kr
Spara 85,00 kr
Hallon är ett stilrent fat vars bulliga yta får den att påminna om ett glittrande hallon. Serien Hallon är en av Orrefors mest älskade, och de olika föremålen är lika vackra var för sig som ihop med varandra. Stabilt uppläggningsfat i massivt glas. Kulformad yta som fångar och reflekterar ljuset.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft