Orrefors vas Pluto - med detaljer i äkta platina

  • −10%

Pluto är en exklusiv vas i munblåst transparent eller färgat glas, vars hals är penslad med äkta platina. Vasen har en generös volym som gör den till ett naturligt blickfång och en vacker prydnad i hemmet.

  • Munblåst i Småland.
  • Med äkta platina som bränts in i glaset.
2 002,50 kr inkl. moms
Ord.pris 2 225,00 kr /
Spara −10%
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 3-7 arbetsdagar
Klarglas
Klarglas
Skog
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Pluto är en exklusiv vas i munblåst transparent eller färgat glas, vars hals är penslad med äkta platina. Vasen har en generös volym som gör den till ett naturligt blickfång och en vacker prydnad i hemmet.

  • Munblåst i Småland.
  • Med äkta platina som bränts in i glaset.

Lyxig vas i två utföranden

Med Pluto får du inte bara en vacker vas, du får även en lyxig inredningsdetalj som direkt fångar besökarens blick. Välj mellan ett transparent klarglas som ger ett stilrent intryck, eller ett härligt infärgat glas som för tankarna till naturen. 

Detaljer i äkta platina

Pluto har en rak hals som är dekorerad med den exklusiva ädelmetallen platina. Den sällsynta metallen penslas försiktigt på halsen och bränns sedan in i glaset för en hållfast finish. 

Produktdetaljer

Artikelnummer 6350022
Varumärke Orrefors
Höjd 190 mm
Bredd 235 mm
Formgivare Lena Bergström
Orrefors

Orrefors är ett av två varumärken som designas och tillverkas av småländska Orrefors Kosta Boda AB. De är specialister på bruks- och konstglas för privat- som offentligt bruk. Verksamheten bedrivs på Kosta glasbruk där Orrefors har producerat kristallglas sedan 1898. 

Tillbehör

Orrefors ljusstake Pluto

652,50 kr inkl. moms
Ord.pris 725,00 kr
Spara 72,50 kr
Pluto är en minimalistisk ljusstake som finns i klarglas, grått glas och i guldbrunt glas. Den bulliga glaskroppen är munblåst och ljushållaren i rostfritt stål bildar en vacker länk mellan ljus och stake.  Munblåst i Småland. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft