Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Vas Pagod - 255 mm hög

Pagod är en stilfull vas i en lekfull design som drar blickarna till sig och för tanken tillbaka till 60-talet. Vasen finns i två färger som är lika vackra var för sig som att kombinera med varandra. 

 • Skickligt tillverkad i flerskiktsglas.
 • Munblåst av glasmästare på Kosta Glasbruk.
 • Formgiven av den välkända glasdesignern Ann Nilsson.
1 700,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 3-7 arbetsdagar
Petrol
Petrol
Vit
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Pagod är en stilfull vas i en lekfull design som drar blickarna till sig och för tanken tillbaka till 60-talet. Vasen finns i två färger som är lika vackra var för sig som att kombinera med varandra. 

 • Skickligt tillverkad i flerskiktsglas.
 • Munblåst av glasmästare på Kosta Glasbruk.
 • Formgiven av den välkända glasdesignern Ann Nilsson.

Skickligt tillverkad i flerskiktsglas

Med Pagod får du en skickligt bearbetad vas som är tillverkad genom en flerskiktsmetod kallad underfång. Detta innebär att det ligger ett lager klarglas över det färgade glaset, vilket ger en förfinad yta. 

Perfekt för snittblommor

Pagods former framhäver dina snittblommor och ger arrangemanget ett fulländat resultat. Fyll vasen med en enfärgad bukett för ett grafiskt uppdelat uttryck, eller använd dig av olikfärgade blommor för att spela på vasens lekfulla utseende. 

Produktdetaljer

Artikelnummer 7041928
Varumärke Kosta Boda
Höjd 255 mm
Bredd 135 mm
Vikt 1,50 kg
Formgivare Anne Nilsson
Kosta Boda

Svenska Kosta Boda är världsledande inom glas och glaskonst, och verksamheten i Småland har varit igång sedan 1742. På Kosta glasbruk arbetar formgivare i nära samarbete med skickliga hantverkare för att skapa det högklassiga glas som gjort Kosta Boda känt över hela världen. 

Tillbehör

Orrefors ljuslykta Carat - Ø95 mm

202,50 kr inkl. moms
Ord.pris 225,00 kr
Spara 22,50 kr
En vacker ljuslykta i massivt glas som tillhör den populära serien Carat från Orrefors. Det klara, asymmetriskt slipade glaset reflekterar ljuset och får lyktan att gnistra som en diamant eller isbit. Härlig tyngd på 0,7 kg. Modern och romantisk design.

Vas Kappa - Grå blå, 160 mm hög

2 000,00 kr inkl. moms
Kappa är en stilig vas med bulliga former som ger den en mjuk och hemtrevlig känsla. Vasen består av återvunna glasskärvor från Kosta Glasbruk, vilket ger varje vas ett unikt utseende. Munblåst i småland.  I skiftande nyanser av grått och blått. Tillverkad i återvunnet glas. 

Vas Splash - Lemon Swirl

425,00 kr inkl. moms
Ord.pris 600,00 kr
Spara 175,00 kr
Splash Lemon är en handtillverkad vas med mjuka former och ett vackert virvlat mönster. Den är både fin i sig själv eller tillsammans med en blombukett, och passar in i många olika miljöer. Vacker inredningsdetalj. Handtillverkad med speciell glasblåsteknik.
TOPSELLER

Väggspegel Pond - Large

2 725,00 kr inkl. moms
Ord.pris 2 900,00 kr
Spara 175,00 kr
Pond är en elegant och dekorativ väggspegel med en organisk form inspirerad av hur vatten rör sig. Tack vare sitt djup på endast 1,5 cm passar denna spegel perfekt i trånga utrymmen såsom i hallen. Vacker, asymmetrisk form. Tunn ram i tålig zink. Kan hängas lod- eller vågrätt.

Vas Handle vase - med handtag

1 125,00 kr inkl. moms
Handle Vase är en stilren och modern vas med kupa i borosilikatglas samt handtag och bas i FSC®-certifierad ek. Vasen passar bland annat bra på ett sidobord i hallen eller i vardagsrummet. I tåligt borosilikatglas. Nätt design med smalt djup på 7,5 cm. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft