Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Vas Nuage

 • Ny

Nuage är en stilfull och smäcker vas med en form inspirerad av molnets asymmetriska konturer. Med de åtta individuella rören arrangerar du enkelt och vackert dina blommor i olika konstellationer.

 • Stilfull siluett i form av ett moln.
 • Separata hålrum skapar spännande arrangemang.
 • I sex olika färger och tre olika höjder.
1 090,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 3-6 veckor
White (ceramic)
Ivy
Light Silver
Steel Blue
Burnt Orange
White (ceramic)
Small
Small
Medium
Large
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Nuage är en stilfull och smäcker vas med en form inspirerad av molnets asymmetriska konturer. Med de åtta individuella rören arrangerar du enkelt och vackert dina blommor i olika konstellationer.

 • Stilfull siluett i form av ett moln.
 • Separata hålrum skapar spännande arrangemang.
 • I sex olika färger och tre olika höjder.

Lika vacker ensam som i grupp

Nuage är formgiven med molnet som inspiration, och tack vare sina exakta konturer går vasen att gruppera i kluster för att skapa en större molnformation. Med flera vaser i olika höjder och färger får du enkelt ett spännande och dynamiskt uttryck.

Åtta hålrum för exakta arrangemang

Vasen kommer med åtta stycken rörformade hålrum som elegant definierar vasens yttre form. Tack vare de individuella hålrummen kan du enkelt arrangera dina blommor i vackert exakta arrangemang.

Storlekar:

Small: L19,5 cm x D11 cm x H13 cm
Medium: L19,5 cm x D11 cm x H24 cm
Large: L19,5 cm x D11 cm x H30 cm

Produktdetaljer

Artikelnummer 20164005
Varumärke Vitra
Höjd 13 / 24 / 30 cm
Längd 19,5 cm
Djup 11 cm
Material Anodiserad aluminium / keramik, gummiproppar
Formgivare Ronan & Erwan Bouroullec

Varumärke Vitra

Vitra

Vitra är ett schweiziskt familjeföretag grundat 1950 av Willi och Erika Fehlbaum. Sedan starten har Vitra koncentrerat sig på att producera högkvalitativa, väldesignade och hållbara möbler för hem, kontor och offentliga utrymmen. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft