Balanspall Triangel Easy

En ergonomisk balanspall som låter dig sitta aktivt och vara i rörelse samtidigt som du jobbar. Med balanspallen aktiverar du musklerna, får en bättre hållning och minskar risk för värk.

 • Underlättar aktivt sittande.
 • Stärker muskler och minskar risk för värk.
 • Sits med rundade hörn som gör att du sitter bekvämt.
 • Rundad fot som låter dig luta åt olika håll.
 • Höj- och sänkbar.
3 490,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 2-3 veckor
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

En ergonomisk balanspall som låter dig sitta aktivt och vara i rörelse samtidigt som du jobbar. Med balanspallen aktiverar du musklerna, får en bättre hållning och minskar risk för värk.

 • Underlättar aktivt sittande.
 • Stärker muskler och minskar risk för värk.
 • Sits med rundade hörn som gör att du sitter bekvämt.
 • Rundad fot som låter dig luta åt olika håll.
 • Höj- och sänkbar.

Håll dig i rörelse under arbetsdagen

Med balanspallens smarta funktion kan du sitta både bekvämt och aktivt samtidigt som du jobbar. Den ergonomiska balanspallen med rundad fot gör att du kan luta dig åt olika håll och på så sätt hålla dig i rörelse.

Byt enkelt mellan sittande och stående

Balanspallen Triangel Easy har en sitthöjd som går ändå upp till 86 cm vilket underlättar för dig som gärna skiftar mellan att halvsitta och stå. Detta gör det extra smidigt att använda pallen då du inte behöver ställa om skrivbordets höjd när du ställer dig upp. Balanspallen är även ett utmärkt komplement till skrivbordsstolen när du vill skifta hur du sitter under arbetsdagen.

Minska risk för värk med aktivt sittande

När du sitter aktivt och byter position ofta aktiverar du flera olika muskelgrupper. Med hjälp av balanspallen kan du därför stärka kroppen, öka blodcirkulationen och minska risken för att drabbas av skador i rygg, nacke och axlar.

Specifikation

 • Tygklädd sits med rundade hörn.
 • Gummisula på undersida som ger stadig pall.
 • Höj- och sänkbar.
 • Med gasfjäder.

Produktdetaljer

Artikelnummer BPE4T012
Varumärke Smålandsmöbler
Sitthöjd 57 – 86 cm
Vikt 7,5 kg
Diameter sits 39 cm

Varumärke Smålandsmöbler

Smålandsmöbler

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft