Götessons Office Ballz - Ergonomisk sittmöbel

Office Ballz hjälper kroppen att sitta i en mer aktiv och upprätt sittställning. 

Office Ballz är en innovativ ergonomisk sittmöbel med inbyggd pilatesboll. Denna sittmöbel stärker bålen, ryggen och benen samt ger dig en bättre hållning medan du sitter upprätt. Office Ballz passar perfekt  i många olika miljöer tillexempel på kontor, konferensrum, fikarum eller i skola.

Office Ballz går att få i flera olika storlekar samt färger på både tyg samt blixtlås. På så sätt kan du enkelt skapa en fin och unik miljö med Office Ballz samtidigt som du stärker kroppen och motverkar vanliga skador på kroppen. 

Ny produkt
2 580 kr exkl.moms

3 225 krinkl. moms

 Leveranstid: 4-6 veckor

- +

 Fri frakt
 Prisgaranti
 Snabb leverans
 
Mer info

Office Ballz hjälper kroppen att sitta i en mer aktiv och upprätt sittställning. 

Office Ballz är den perfekta sittmöbeln för den som vill ha ett aktivt sittande och motverka vanliga skador på kroppen. Office Ballz hjälper kroppen att sitta i en mer aktiv och upprätt sittställning vilket kan förebygga skador i rygg, nacke och axlar. Du som använder Office ballz under arbetsdagen kan glädjas till att du stärker din kropp och du kommer få en bättre hållning. Din kropp kommer att tacka dig!

Passar utmärkt för konferensrummet.

Sittmöbeln är en perfekt idé att ha i konferensrum, som sittmöbel vid skrivbordet eller vid fikabordet. Det är en snygg möbel som kommer i två storlekar med en hel del tyg- och färgalternativ.

Bollens pilatesboll regleras med medföljande pump, har en förstärkt botten och en metallplatta för stabilitet. Sömmar blir likt blixtlåsets kantband.

 
Specifikationer
Diameter55 cm / 65 cm

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan