svart-svart-svart

Ongo Free

Ongo Free är en hög balanspall med sadelsits som passar perfekt vid höj- och sänkbara skrivbord. Den rundade foten aktiverar automatiskt dina muskler och ger dig full rörelsefrihet åt alla håll.

 • Uppmuntrar till aktivt sittande.
 • Höj- och sänkbar sits.
 • Hög sitthöjd som möjliggör halvsittande position.
 • Bekväm sadelsits i tyg.
 • Rundad fot låter dig luta dig åt alla håll.
 • Mjuk plast på fotens undersida gör pallen stabil oavsett underlag.
4 350,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 2-3 veckor
Svart
Svart
Vit
Aluminium
Ek
Valnöt
Svart
Svart
Violett
Brun
Röd
Orange
Ljusblå
Grå
Grön
Ljusgrön
Blå
Purpur
Mörkröd
Svart
Svart
Krom
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Ongo Free är en hög balanspall med sadelsits som passar perfekt vid höj- och sänkbara skrivbord. Den rundade foten aktiverar automatiskt dina muskler och ger dig full rörelsefrihet åt alla håll.

 • Uppmuntrar till aktivt sittande.
 • Höj- och sänkbar sits.
 • Hög sitthöjd som möjliggör halvsittande position.
 • Bekväm sadelsits i tyg.
 • Rundad fot låter dig luta dig åt alla håll.
 • Mjuk plast på fotens undersida gör pallen stabil oavsett underlag.

Utmärkt pall för dig som halvsitter

Med sin höga sitthöjd på upp till 82 centimeter är Ongo Free en pall som fungerar bra vid ståsittande. Perfekt för dig som ofta står upp och arbetar, exempelvis i en reception eller vid ett höj och sänkbart skrivbord.

Enkelt att byta mellan sittande och stående 

Den höga sitthöjden gör det även enkelt för dig att byta mellan en sittande och en stående position. Detta beror på att du inte behöver ställa om skrivbordets höjd när du ställer dig upp eller sätter dig ner.

Rundad fot som följer alla rörelser

Balanspallen har en rundad fot som gör att du automatisk sätter dina muskler i arbete för att hitta en upprätt position. Fotens rundning följer dina rörelser och gör det möjligt för dig att luta dig åt alla håll, vilket aktiverar olika muskler och ger ökad blodcirkulation.

Aktivt sittande minskar skadorisken

När du sitter aktivt och byter position ofta aktiverar du olika muskelgrupper i kroppen, exempelvis ben, bål och rygg. Tack vare detta stärker du kroppen och minskar risken för att drabbas av skador i rygg, nacke och axlar.

Produktdetaljer

Artikelnummer 1-F11-001-11-01
Varumärke ONGO
Höjd 580 - 820 mm
Diameter Ø 390 mm
Sittbredd 390 x 390 mm
Vikt 5,8 kg
Garanti 5 år
ONGO

Tyska Ongo designar och skapar aktiva möbler för det flexibla kontoret. De fokuserar på mänsklig rörelse och hållbar tillverkning. Därför använder de alltid hållbart framtaget material, och deras egna produkter går att ta isär för återvinning. All tillverkning sker i Tyskland. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser