Vluv Velt - Sittboll

Vluv Velt - Sittboll

En ergonomisk sittboll med bekväm stadga som kan användas för både arbete och träning. När du sitter på balansbollen aktiverar du automatiskt dina muskler och stärker upp bål och rygg. 

 • Handpump ingår.
 • Kan belastas med upp till 150 kilo.
 • Stärker bål och rygg.
 • Motverkar stillasittande och relaterade skador. 
 • Textil med hög slitstyrka på över 50 000 Martindale.
 • Flexibel innerboll i sprickfri PVC.
5 225,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 2-3 veckor
Mottled Grey / Red
Mottled Grey / Red
Mottled Brown / Green
Mottled Greige / Brown
Mottled Denim / Gold
Ø 60-65 cm
Ø 60-65 cm
Ø 70-75 cm
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

En ergonomisk sittboll med bekväm stadga som kan användas för både arbete och träning. När du sitter på balansbollen aktiverar du automatiskt dina muskler och stärker upp bål och rygg. 

 • Handpump ingår.
 • Kan belastas med upp till 150 kilo.
 • Stärker bål och rygg.
 • Motverkar stillasittande och relaterade skador. 
 • Textil med hög slitstyrka på över 50 000 Martindale.
 • Flexibel innerboll i sprickfri PVC.

Stärker muskler och motverkar skador

Balansbollen låter dig röra dig fritt, vilket aktiverar muskler i bål och rygg. På detta sätt motverkar sittbollen stillasittande samt minskar risken för skador i rygg, nacke och axlar. 

Flexibel innerboll i PVC

Sittbollen har en innerboll i sprickfri PVC som du pumpar upp med den medföljande pumpen. I början kan bollen kännas hård men tack vare det flexibla materialet blir bollen mjukare efter det första dygnet.

Ett yttre i merinoull

Vluv Velt har ett tygöverdrag i 100 procent merinoull som är otroligt slitstarkt och bekvämt att sitta på. Vid behov kan du rengöra överdraget i kallt vatten eller lämna in det på kemtvätt. 

Storleksguide:

Vluv Velt sittboll Ø60-65 centimeter passar dig som är 155 till 180 centimeter lång, samt dig med ett fast skrivbord med en standardhöjd på cirka 74 centimeter (oavsett din egen längd). 

Vluv Velt sittboll Ø70-75 centimeter passar dig som är 180 till 200 centimeter lång. Vid val av denna storlek bör du alltid använda ett höj- och sänkbart skrivbord för att uppnå en ergonomisk sittposition. 

Produktdetaljer

Artikelnummer SBV-001.65GR
Varumärke Vluv
Diameter Ø60-65 / Ø70-75 cm
Material Överdrag: Filt av 100% merinoull. Innerboll: PVC
Medföljande tillbehör Handpump
Vluv

Kristof Hock startade Vluv år 2009 från sitt eget vardagsrum. I dag har Vluv sju anställda och huvudkontor 40 km öster om Köln. De inriktar sig på att ta fram aktiva sittmöbler för hem och kontor, som även kan användas för träning och sport.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Konferensmöbler

  Till mötesrum och konferenslokaler har vi ett stort sortiment konferensmöbler, med allt du behöver för lyckade möten och evenemang. Här kan du hitta allt från platseffektiva konferensstolar och konferensbord, till skåp, scener och teknik för ljud och bild.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser