Vluv Veel - Sittboll

Sittboll / kontorsboll Vluv Veel

 • Ny

En stadig sittboll i snygg konstläder, som stärker upp din kropp medan du arbetar. Balansbollen tränar både bål och rygg, motverkar stillasittande, samt minskar din risk att utveckla olika skador.

 • Handpump ingår.
 • Kan belastas med upp till 150 kilo.
 • Stärker bål och rygg.
 • Motverkar stillasittande och relaterade skador.
 • Textil med en slitstyrka på över 30 000 Martindale.
 • Flexibel innerboll i sprickfri PVC.
2 385,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Mud
Mud
Cognac
Ø 60-65 cm
Ø 60-65 cm
Ø 70-75 cm
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

En stadig sittboll i snygg konstläder, som stärker upp din kropp medan du arbetar. Balansbollen tränar både bål och rygg, motverkar stillasittande, samt minskar din risk att utveckla olika skador.

 • Handpump ingår.
 • Kan belastas med upp till 150 kilo.
 • Stärker bål och rygg.
 • Motverkar stillasittande och relaterade skador.
 • Textil med en slitstyrka på över 30 000 Martindale.
 • Flexibel innerboll i sprickfri PVC.

Tränar muskler och förebygger skador

Vluv Veel är en balansboll som låter dig röra dig fritt åt alla håll, vilket sätter bål och rygg i arbete. Bollen låter dig därmed sitta aktivt vilket motverkar stillasittande och förebygger skador i nacke, rygg och axlar.

Flexibel innerboll i PVC

Sittbollen har en innerboll i sprickfri PVC som du pumpar upp med den medföljande pumpen. I början kan bollen kännas hård men tack vare det flexibla materialet blir bollen mjukare efter det första dygnet.

Ett yttre i konstläder

Vluv Veel har ett överdrag i konstläder som består av polyester, mikrofiber och en yttre beläggning av polyuretan (PU). Skulle du behöva rengöra överdraget kan du enkelt torka av det med en fuktig trasa.

Storleksguide:

Vluv Veel sittboll Ø60-65 centimeter passar dig som är 155 till 180 centimeter lång, samt dig med ett fast skrivbord med en standardhöjd på cirka 74 centimeter (oavsett din egen längd).

Vluv Veel sittboll Ø70-75 centimeter passar dig som är 180 till 200 centimeter lång. Vid denna storlek bör du alltid använda ett höj- och sänkbart skrivbord för att uppnå en ergonomisk sittposition.

Produktdetaljer

Artikelnummer SBV-003.65SC
Varumärke Vluv
Diameter Ø60-65 / 70-75 cm
Material Konstläder: Polyester, mikrofiber, polyuretan (PU). Innerboll: PVC
Medföljande tillbehör Handpump

Varumärke Vluv

Vluv

Kristof Hock startade Vluv år 2009 från sitt eget vardagsrum. I dag har Vluv sju anställda och huvudkontor 40 km öster om Köln. De inriktar sig på att ta fram aktiva sittmöbler för hem och kontor, som även kan användas för träning och sport.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft