Barstol Mono - Låg

  • Ny

Mono är en snygg barstol i ekfaner som går att få som svartmålad eller vitpigmenterad. En modern barstol med sofistikerade former som passar lika bra i hemmet som i restaurangbaren. 

  • Ben i solid ek.
  • Sits i böjd ekfaner.
  • Bekvämt fotstöd.
7 880,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Vitpigmenterad ek
Vitpigmenterad ek
Svartmålad ek
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Mono är en snygg barstol i ekfaner som går att få som svartmålad eller vitpigmenterad. En modern barstol med sofistikerade former som passar lika bra i hemmet som i restaurangbaren. 

  • Ben i solid ek.
  • Sits i böjd ekfaner.
  • Bekvämt fotstöd.

Modern och sofistikerad

Med sina mjuka former i ekfaner är Mono en modern barstol som passar lika bra i hemmet som i baren. Den lågmälda designen i svart eller naturellt trä ger en sofistikerad känsla och ett utseende som håller över tid.

Sitthöjd på 65 centimeter

Barstolen Mono har en lite lägre sitthöjd på 65 centimeter. Detta gör att stolen passar bra att använda ihop med låga barbord och köksdiskar av standardhöjd.

Produktdetaljer

Artikelnummer 100910
Varumärke Woud
Höjd 77,6 cm
Bredd 42,2 cm
Djup 42,8 cm
Sitthöjd 65 cm
Material Massiv ek, Ekfaner
Formgivare Kasper Nyman

Varumärke Woud

Woud

Woud är ett danskt designvarumärke med ett driv att skapa nya original. De har en bred räckvidd av kvalitetsmöbler och handplockad interiördesign.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft