Barstol S70-3

Lammhults S70-kollektion lanserades år 1968 och består av en serie klassiska produkter tillverkade av stålrör. Barstolens säregna form ger en rolig och lekfull touch, samtidigt som den bidrar till att stolen smidigt kan hängas upp på bordet.

  • Stapelbar.
  • Upphängningsbar med glidskydd.
  • Fotstöd i krom.
  • Tidlös design från 1968.
4 550,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 6-8 veckor
Black / Black
Black / Black
Black / Chrome
White / Chrome
White / White
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Lammhults S70-kollektion lanserades år 1968 och består av en serie klassiska produkter tillverkade av stålrör. Barstolens säregna form ger en rolig och lekfull touch, samtidigt som den bidrar till att stolen smidigt kan hängas upp på bordet.

  • Stapelbar.
  • Upphängningsbar med glidskydd.
  • Fotstöd i krom.
  • Tidlös design från 1968.

Klassisk design från 1968

S70-3 är formgiven av designerduon Börge Lindau & Bo Lindekrantz, och lanserades redan år 1968 som en del i Lammhults ursprungliga S70-kollektion. Tillverkad av 32 mm tjockt stålrör har barstolen en stilren design, som samtidigt sticker ut med sina lekfulla och böljande former.

Häng upp och städa lätt!

Mellanrummet som lämnats mellan ramen och sittytan skapar ett smart, integrerat handtag som gör barstolen enkel att bära och flytta. Stolen kan hängas upp genom att vända den bak-och-fram och placera sätet på bordsskivans kant, och glidskyddet både skyddar bordsskivan och låter stolen hänga säkert på plats. Detta underlättar vid städning då du enkelt kommer åt med dammsugare och golvmopp under bordet.

Om formgivarna – Börge Lindau & Bo Lindekrantz

Designerduon Börge Lindau (1932–1999) & Bo Lindekrantz (1932–2020) träffades för första gången när de båda studerade vid dåvarande Slöjdföreningen i Göteborg. Under sin gemensamma karriär var de både vägledande och stilbildande inom svensk möbeldesign tack vare deras innovativa, tydliga och avskalade formspråk samt deras tekniska skicklighet. Tillsammans skapade de hela möbelkoncept och familjer, snarare än enskilda produkter, vilket är något mycket signifikant för just Lindau & Lindekrantz.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft