Välj höj- och sänkbart hörnskrivbord

Svängda hörnskrivbord är platseffektiva och ger individuella kontorsplatser med gott om utrymme. Ett höj- och sänkbart hörnskrivbord erbjuder flexibilitet och en ergonomisk arbetsstation som kan användas av flera anställda.

3 fördelar med hörnskrivbord

 1. Ger gott om arbetsutrymme med hög tillgänglighet från mitten
 2. Skapar en individuell arbetsplats med naturlig rumsavdelare
 3. Kan monteras som höger- eller vänsterställt för flexibilitet

3 fördelar med höj- och sänkbart hörnskrivbord

 1. Att variera mellan sittande och stående arbete ger bättre hållning
 2. Det ger även ökad blodcirkulation och mindre belastning
 3. Skrivbordet kan ställas in specifikt för olika personer på kontoret

Premium hörnskrivbord i olika utföranden

Våra höj- och sänkbara hörnskrivbord finns i flera färgkombinationer och mått. Alla våra hörnskrivbord har premiumstativ vilket innebär att de är höj- och sänkbara med tre tystgående motorer och kan justeras för personer som är mellan 130–210 cm långa. Här är tre av våra mest populära varianter av höj- och sänkbara hörnskrivbord.

1. Premium hörnskrivbord med svart stativ och bordsskiva i ek

Ett höj- och sänkbart hörnskrivbord med stilren ekskiva för ett elegant och något mer exklusivt utseende. Välj mellan höger- eller vänsterställt, och varianter från 160x200 till 200x200 cm. Läs mer och beställ här.

2. Premium hörnskrivbord med vitt stativ och bordsskiva i valnöt

Med vitt stativ och en mörk skiva i valnöt får du ett diskret hörnskrivbord som ändå tillför ett exklusivt utseende. Kan monteras åt höger eller vänster och erbjuds i 160-, 180- och 200x200 cm. Läs mer och beställ här.

3. Premium hörnskrivbord med svart stativ och vit bordsskiva

En klassisk färgkombination för en ljus arbetsyta med kontrasterande stativ i svart. För ljusa kontor med klassiskt enkel inredning. Finns tillgängligt i 160x200, 180x200 och 200x200 cm, och kan monteras höger- eller vänsterställt. Läs mer och beställ här.

Om du vill ha hjälp att välja rätt hörnskrivbord eller önskar andra tips och råd, kontakta oss.

Hörnskrivbord och andra arbetsplatser

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du både hörnskrivbord, raka arbetsbord och svängda skrivbord i alla tänkbara modeller och utföranden. Hitta ett hörnskrivbord i rätt färg och form eller köp ett litet skrivbord för att spara plats. Beställ en ergonomisk arbetsplats för hemmakontoret eller arbetsplatsen redan idag.

meny

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft