Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Bordsskärm plexiglas inklusive beslag

 • -325,00 kr

En bordsskärm i plexiglas som kommer med vita beslag och monteras på bordets front. Skärmen kan minska spridningen av sjukdomar på arbetsplatsen, utan att påverka ljusinsläpp och synlighet.

 • Vita beslag medföljer.
 • Skärmar av utan att isolera.
 • Kan minska spridningen av smittsamma sjukdomar. 
 • Lätt att hålla ren.
1 525,00 kr inkl. moms
Ord.pris 1 850,00 kr /
Spara 325,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 1-5 arbetsdagar
670 x 700 mm
670 x 700 mm
670 x 1200 mm
670 x 1400 mm
670 x 1600 mm
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

En bordsskärm i plexiglas som kommer med vita beslag och monteras på bordets front. Skärmen kan minska spridningen av sjukdomar på arbetsplatsen, utan att påverka ljusinsläpp och synlighet.

 • Vita beslag medföljer.
 • Skärmar av utan att isolera.
 • Kan minska spridningen av smittsamma sjukdomar. 
 • Lätt att hålla ren.

Skärmar av utan att isolera

Det transparenta plexiglaset gör det lätt att kommunicera med varandra på kontoret och låter även ljuset flöda fritt genom rummet. Detta gör att du får effektiv avskärmning utan att du känner dig isolerad från dina kollegor. 

Kan minska smittspridningen

Genom att skärma av mellan skrivborden på kontoret kan spridningen av smittsamma sjukdomar minska. Tack vare sin utformning i plexiglas är denna skärm väldigt lätt att torka av och att rengöra vid behov. 

Produktdetaljer

Artikelnummer BS-Plexi-700x670x6-paket
Varumärke Direkt Interiör
Höjd 67 cm (55 cm över bord vid 25 mm skiva)
Bredd 70 - 160 cm
Djup 6 mm
Direkt Interiör

Direkt Interiör’s produkter har funnits på den skandinaviska marknaden sedan 2008 och kännetecknas av funktionalitet med kvalitet. Genom ett fokuserat produktsortiment och balanserad prissättning erbjuder vi ett förstaklassalternativ till komfortabel nivå.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft