Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Svenska David design grundades år 1988 av David Carlson, med visionen att samarbeta med nya formgivare för att skapa en uppdaterad och fräsch skandinavisk design. I dag är David design ett internationellt varumärke som skapar ikoniska, hållbara och funktionella möbler och accessoarer, med köpare världen över. 

Grid view
List view
Visar 1-11 av 11 objekt
Sort by

Barbord Arena - med eller utan hjul

12 500,00 kr inkl. moms
Arena är ett flexibelt barbord i en avskalad design med raka linjer och helsvart utförande. Ett stabilt bord som även går att välja med två eller fyra hjul, vilket underlättar vid möblering och städning. Toppskiva och sidor i slitstark laminat. Elegant och tidlös design.  

Dagbädd Planar

29 925,00 kr inkl. moms
Planar är en snygg dagbädd med klätt säte som låter dig sitta i en bekväm, halvliggande position. Planar inbjuder till avslappning men är ändå stilig nog för att stå i loungen eller i kontorets vilorum.  Stadigt och bekvämt armstöd. Mjuk nackkudde med bra stadga. Stilig och avskalad design.

Karmstol Skift och Skift+ helklädd i brunt läder - På medar

8 525,00 kr inkl. moms
Skift och Skift plus är två varianter av samma bekväma karmstol, där Skift plus har en något rymligare sits. Stolen har en smidig design som gör den perfekt i konferensrummet eller på hemmakontoret. Praktisk glipa mellan sits och rygg för enkel rengöring. Låga armstöd som går att få in under de flesta bordsskivor. Nätt design med luftiga medar i stål. Rygg och sits klädda i vackert läder.

Karmstol Skift och Skift+, krysstativ och hjul - Läder

10 375,00 kr inkl. moms
Skift och Skift plus är två varianter av samma bekväma karmstol, där Skift plus har en något rymligare sits. Stolen har en smidig design som gör den perfekt i konferensrummet eller på hemmakontoret. Praktisk glipa mellan sits och rygg för enkel rengöring. Krysstativ med smidiga hjul. Låga armstöd som går att få in under de flesta bordsskivor. Sits och rygg klädda i vackert läder.

Karmstol Skift på medar - Helklädd tyg

5 300,00 kr inkl. moms
Skift är en bekväm karmstol som kommer på medar, samt med sits och rygg klädda i tåligt tyg. Stolen har en smidig design som gör den perfekt i konferensrummet eller på hemmakontoret. Praktisk glipa mellan sits och rygg för enkel rengöring. Låga armstöd som går att få in under de flesta bordsskivor. Rygg och sits klädda i ett slitstarkt tyg. Nätt design med luftiga medar.

Karmstol Skift+ på medar - Helklädd i tyg

5 800,00 kr inkl. moms
Skift Plus är en bekväm karmstol med generös sittyta, som kommer på medar och är klädd i ett tåligt tyg. Stolen har en smidig design som gör att  den passar utmärkt i konferensrummet eller i hemmet. Praktisk glipa mellan sits och rygg för enkel rengöring. Låga armstöd som går att få in under de flesta bordsskivor. Rygg och sits klädda i ett slitstarkt tyg. Nätt design med luftiga medar.

Karmstol Skift, krysstativ med hjul - Helklädd Tyg

8 000,00 kr inkl. moms
Skift är en bekväm karmstol som kommer med krysstativ och hjul, samt med sits och rygg klädda i tåligt tyg. Stolen har en smidig design som gör den perfekt i konferensrummet eller i hemmet. Praktisk glipa mellan sits och rygg för enkel rengöring. Krysstativ med smidiga hjul. Låga armstöd som går att få in under de flesta bordsskivor. Rygg och sits klädda i ett slitstarkt tyg. 

Konferensstol Lean och Lean 4 - Läder

4 850,00 kr inkl. moms
Lean är en bekväm konferensstol som finns i två versioner; Lean på medar och Lean 4 på ben. En stapelbar konferensstol i en luftig design som även gör sig bra som extrastol i hemmet. Går att stapla (både på medar och ben). Bekvämt, böjt ryggstöd. Sits och rygg klädda i vackert läder.

Pall Bag

5 125,00 kr inkl. moms
Bag är en praktisk pall som du enkelt flyttar runt tack vare det stiliga handtaget i läder. Bag finns i flera olika färger, från diskret svart till piffig äppelgrön, och passar lika bra i hemmet som på kontoret.  Praktiskt, återfjädrande handtag i snyggt läder.  Lätt att flytta runt (låg vikt på 4 kg).

Sideboard - Scott High

14 475,00 kr inkl. moms
Snyggt sidoskåp med en unik design där dörrarna har ett coolt designmönster från halva dörren och uppåt. Dörrarna är i valchromat in en mörk antracitfärg med en oljad finish. Unikt mönster som ger skåpet en unik karaktär. Inkluderar en innerhylla i samma material och färg. Snyggt läderspänne med mässingsdetalj. Matchande ben i samma färg som skåpet.

Stol Winwood

3 900,00 kr inkl. moms
Winwood är en vacker stol som präglas av minimalism, funktionalitet och hållbarhet. Denna lätta stol är stapelbar samt har en robust form med vinklade bakben som ger stolen karaktär och styrka.   Stapelbar upp till 10 stolar. Låg vikt på endast 4 kg. Sits (sadelgjord) i svart eller naturligt linne. Underrede och rygg i ask, ek eller svartbetsad ask.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft