Kontorsstol Herman Miller Sayl
Vårt bästa pris
Kontorsstol Herman Miller Sayl

Herman Miller Sayl - Kontorsstol

 • -2 793,00 kr

SAYL är en modern kontorsstol i en nytänkande design där ryggen saknar ram och består av elastomerer som ger optimal rörlighet. En ergonomisk kontorsstol som ger dig en skonsam arbetsposition, och låter dig sitta bekvämt hela dagen.

 • Synkrongunga med viktmotstånd och tilt-limiter.
 • Justerbara armstöd (höjd).
 • Justerbart sittdjup.
 • Låsbar framåt-tilt.
 • Flexibel rygg i töjbara elastomerer.
Bra deal!
7 907,00 kr
Rek. pris: 10 700,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Svart nät
Svart nät
Vitt nät / Blankpolerat fotkryss / Klädd sits i GoCheck 64183 (Rosa)
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

SAYL är en modern kontorsstol i en nytänkande design där ryggen saknar ram och består av elastomerer som ger optimal rörlighet. En ergonomisk kontorsstol som ger dig en skonsam arbetsposition, och låter dig sitta bekvämt hela dagen.

 • Synkrongunga med viktmotstånd och tilt-limiter.
 • Justerbara armstöd (höjd).
 • Justerbart sittdjup.
 • Låsbar framåt-tilt.
 • Flexibel rygg i töjbara elastomerer.

Sitt länge utan smärta i ben och fötter

Denna kontorsstol kommer med en viktanpassad synkrongunga med tilt-limiter som låter dig begränsa gungans djup. Synkrongungan gör att ryggen rör sig mer än sitsen, vilket öppnar och stänger höften när du gungar. Tack vare detta ökar blodcirkulationen i kroppen vilket minskar risken för att ben och fötter svullnar upp när du sitter länge.

Anpassa sittdjupet och håll igång blodflödet

Den bekväma sitsen har ett sittdjup som går att anpassa efter din kropp. Ställ in djupet så att du får cirka två centimeter mellan knäveck och stolskant för att säkerställa att blodflödet till benen inte stryps av. 

Bli engagerad utan att tappa stödet

Stolen har en följsam framåt-tilt som gör att stolen följer med din kropp när du lutar dig framåt. På så sätt tappar du inte stödet i ryggen när du lutar dig närmare skärmen, eller ger dig in i en engagerande diskussion. Framåt-tilten går även att låsa i ett neutralt läge och sätet rör sig då endast lite grann när du lägger vikten framåt i stolen.

Rör dig fritt och ledigt

Sayls ryggstöd består av elastomersträngar med ökad stöttning vid ryggraden och minskad stöttning i resten av ryggstödet vilket ger dig hög rörlighet. Elastomerer är en typ av töjbar gummi som alltid återgår till sin ursprungliga form när belastningen avlägsnas. Du får därför en väldigt flexibel stol som anpassar sig efter din rygg.  

Specifikation

Säte och gungfunktion

 • Ramlös rygg i töjbara elastomerer eller textil.
 • Y-format PostureFit support.
 • Konturerad, formsprutad sittdyna.
 • Justerbart sittdjup.
 • Låsbar synkrongunga med viktjustering och tilt-limiter.
 • Låsbar framåt-tilt.

Armstöd

 • Höj- och sänkbara.

Fotkryss och gaspelare

 • Maxbelastning 159 kg.
 • Femstjärnigt fotkryss.

Produktdetaljer

Artikelnummer AS2EA33HA N2 BK C7 BK BK 9B03
Varumärke Herman Miller
Höjd 95,9–103,5 cm
Djup 50,2 cm
Sitthöjd 41,9–55,9 cm
Bredd på ryggstöd 62,2 cm
Armstöd Ja
Nackstöd Nej
Garanti 12 år

Varumärke Herman Miller

Herman Miller

Herman Miller har utvecklats från sin grundares övertygelse till att bli ett miljöanpassat internationellt bolag som har fortsatt återuppfinna sig genom hållbar möbeldesign. 

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft