För tillfället har vi längre leveranstider än normalt och viss fördröjning hos kundtjänst till följd av COVID-19.
Läs mer här
Herman Miller Cosm, High Back - Kontorsstol

Herman Miller Cosm, High Back - Kontorsstol

 • -4 125,00 kr

Herman Miller Cosm är en ergonomisk kontorsstol i modern och exklusiv design. Kontorsstolen erbjuder en hög sittkomfort med inställningar som ställs in automatiskt när du sätter dig i stolen.

 • Automatisk anpassning med Auto-Harmonic Tilt.
 • Stilren men stark ram.
 • Bekvämt, högt ryggstöd.
 • Ger hög flexibilitet och rörlighet.
 • Finns med tre olika armstöd.
13 100,00 kr inkl. moms
Ord.pris 17 225,00 kr /
Spara 4 125,00 kr
Delbetala med Klarna
Leveranstid: 2-4 veckor
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Herman Miller Cosm är en ergonomisk kontorsstol i modern och exklusiv design. Kontorsstolen erbjuder en hög sittkomfort med inställningar som ställs in automatiskt när du sätter dig i stolen.

 • Automatisk anpassning med Auto-Harmonic Tilt.
 • Stilren men stark ram.
 • Bekvämt, högt ryggstöd.
 • Ger hög flexibilitet och rörlighet.
 • Finns med tre olika armstöd.

Anpassar sig efter dig med Auto-Harmonic Tilt

Cosm har en Auto-Harmonic tilt som anpassar stolens balans, support och rörlighet direkt utifrån användarens kroppstyp. Kontorsstolen anpassas alltså automatiskt utifrån dig och din kropp utan att du behöver göra manuella justeringar.

Dynamiskt ryggstöd i nättyg

Den ergonomiska kontorsstolen har ett nättyg som andas och erbjuder en neutral temperatur. Stolens form eliminerar gapet mellan säte och rygg för att ge ett dynamiskt ryggstöd som passar alla olika kroppar.

Stark men lätt ram

Denna kontorsstol har en tunn men stark ram med hög flexibilitet och rörlighet. Detta gör att du alltid får bra support samtidigt som du kan röra överkroppen fritt.

Tre olika armstöd

Du kan beställa din Cosm utan armstöd eller välja mellan tre olika typer av armstöd. Välj mellan fasta armstöd, höj- och sänkbara armstöd eller Leaf arms; armstöd som ger stöd åt armbågarna.

Produktdetaljer

Varumärke Herman Miller
Höjd 114-131 cm
Bredd 68–74 cm
Djup 68 cm
Sitthöjd 37,5–54 cm
Sittdjup 40 cm
Nackstöd Nej
Sittbredd 52 cm
Garanti 12 år
Herman Miller

Herman Miller har utvecklats från sin grundares övertygelse till att bli ett miljöanpassat internationellt bolag som har fortsatt återuppfinna sig genom hållbar möbeldesign. 

Tillbehör

Golvskydd

Golvskydd standard utan pigg, transparent

725,00 kr inkl. moms
Ett transparent golvskydd som effektivt skyddar golvet från slitage och nedsmutsning. Skyddet ger dig dessutom ökad komfort då kontorsstolen rullar lätt och behagligt. Antiglidbehandlad undersida. Lätt mönstrad ovansida för minskad halkrisk. Snyggt rundade hörn. Tillverkad i återvinningsbar, transparent vinylplast.
Mattskydd Standard med pigg, transparent

Mattskydd Standard med piggar, transparent

850,00 kr inkl. moms
Ett transparent mattskydd med piggar som effektivt skyddar mattan från slitage och smuts. Ger även en ökad komfort då kontorsstolen rullar lätt och behagligt över skyddet. Tillverkad i återvinningsbar, transparent vinylplast. Lätt mönstrad ovansida för minskad halkrisk. Undersida med 4 mm långa piggar för bra fäste på mjuka mattor. Snyggt rundade hörn.  Finns i tre storlekar.
Footmaster Fotstöd

Footmaster Fotstöd

525,00 kr inkl. moms
Stadigt fotstöd med självjusterande fotplatta som ger ett bra stöd oavsett sitthöjd och ställning i arbetsstolen. Ökar effektivt komforten för dig som ofta sitter ned under längre stunder. Steglös vinkling. Självjusterande fotplatta med bygelprincip.  Enkel reglering av plattans höjd och vinkel med fotstyrning. Ribbad yta som minskar risken för att fötterna glider av.
home-seo.jpg

Hos DPJ hittar du kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar inredning till såväl små som stora företagsprojekt, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell inredning för alla kontorsmiljöer alltid med minst 5 års garanti.

I vår online butik hittar du ett urval av den vanligaste inredningen för kontor. – Söker du ett speciellt varumärke eller en annan färg eller material, ber vi dig att kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ är både en fysisk butik i Stockholm city och en webbutik för kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensteknik och all annan inredning som du behöver för på ditt jobb.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser