Fåtölj + Pall The Tired Man

The Tired Man är en fåtölj med karaktäristisk design som med sina mjuka former och stora rygg- och armstöd skapar en omfamnande känsla. En vacker möbel som blir en naturlig mittpunkt i rummet.

  • Fåtölj och pall säljs som set.
  • Klädd i mjukt fårskinn (Sheepskin / Moonlight).
  • Ben i rökt ek.
  • Ikonisk design som drar blickarna till sig.
  • Mysig och bekväm att sitta i. 
103 720,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 2-3 veckor
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

The Tired Man är en fåtölj med karaktäristisk design som med sina mjuka former och stora rygg- och armstöd skapar en omfamnande känsla. En vacker möbel som blir en naturlig mittpunkt i rummet.

  • Fåtölj och pall säljs som set.
  • Klädd i mjukt fårskinn (Sheepskin / Moonlight).
  • Ben i rökt ek.
  • Ikonisk design som drar blickarna till sig.
  • Mysig och bekväm att sitta i. 

Personligt uttryck och hög bekvämlighet

The Tired Man har en design med ett personlig uttryck som ger rummet en vacker och bekväm möbel. De insydda knapparna blir även en fin detalj, och formen ger både karaktär till fåtöljen samtidigt som det ger en inbjudande och omfamnade känsla.

En fin duo till vardagsrum och lounge

Fåtölj och pall The Tired Man skapar tillsammans en fin duo som både är vacker och blir extra bekväm tack vare pallen. En perfekt duo till vardagsrum och lounge.

Produktdetaljer

Artikelnummer 510701
Varumärke Audo Copenhagen
Vikt 18 / 40 kg
Material Ek, Fårskinn
Mått Fåtölj: L87 x B102 x H88 cm / Fotpall: L53 x B55 x H36 cm
Formgivare Flemming Lassen

Varumärke Audo Copenhagen

Audo Copenhagen

Genom att förena MENU, The Audo och by Lassen skapades Audo Copenhagen - ett varumärke som står för dansk design av hög kvalitet. Audos möbler karaktäriseras av tidlös, soft minimalism som håller många år framöver.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft