Fåtölj Seventy Five Wood - Läder

Seventy Five från svenska Jonas Ihreborn är en av våra mest omtyckta fåtöljer och lillebror till klassikern Seventy. Med sin nätta ram passar Seventy Five in överallt samtidigt som de generöst stoppade dynorna erbjuder komfort av högsta klass.

 • Svårslagen komfort.
 • Genomtänkt och enhetlig look.
 • Klädd i äkta läder.
 • Tillverkad i Sverige. 
29 245,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Seventy Five från svenska Jonas Ihreborn är en av våra mest omtyckta fåtöljer och lillebror till klassikern Seventy. Med sin nätta ram passar Seventy Five in överallt samtidigt som de generöst stoppade dynorna erbjuder komfort av högsta klass.

 • Svårslagen komfort.
 • Genomtänkt och enhetlig look.
 • Klädd i äkta läder.
 • Tillverkad i Sverige. 

Design med högklassig komfort

Seventy Five kommer med tjock ryggkudde samt sittdyna, där kudden är fylld med en skum- och fjäderblandning, och dynan är i gjuten högelasticitets skum. Detta gör fåtöljen till en ren dröm att sjunka ned i. Här både kan och vill du sitta länge. 

Genomtänkta val knyter ihop looken

Både kudde och dyna är klädda i det eleganta lädret Vitoria i färg Ebony. Även armstöden är delvis stoppade samt klädda i läder, vilket knyter ihop fåtöljens look på ett stilfullt sätt. En stödjande vit canvasväv i rygg och sits bryter av mot de mörka färgerna och tillför en organisk och avslappnad känsla som fulländar designen.

Smäckra former ger nätt känsla

Seventy Five har en luftig stomme i oljad valnöt som kompletterar fåtöljens eleganta utseende. Den smäckra utformningen gör att fåtöljen känns väldigt nätt och lätt att passa in i de allra flesta miljöer.

Om formgivaren – Jonas Ihreborn

Jonas Ihreborn är född in i möbelbranschen. Som tredje generationens möbeltillverkare och producent har han samlat på sig gedigna kunskaper inom allt från design och produktion till logistik. Idag driver han sitt eget designmärke med bas i Värnamo, och samarbetar med flera framstående skandinaviska formgivare.

Tillbehör

Design House Stockholm

Kudde Knot

1 350,00 kr
Vissa varianter i lager

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft