Vårt bästa pris

Höj och sänkbart skrivbord ACT - Bas

 • -1 235,00 kr
 • Ny

ACT Bas är ett höj och sänkbart skrivbord för dig som söker ett funktionellt bord i en prisvärd design utan flådiga funktioner. Med ACT skiftar du enkelt arbetsposition, minskar risken för skador och värk, och håller energin på topp hela dagen.  

 • Stadigt stativ med 1 motor.
 • Hög lyftkraft på 50 kg.
 • Skiva samt stativ med hög slitstyrka.
 • 10 års garanti.
Bra deal!
2 890,00 kr
Rek. pris: 4 125,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Vit
Vit
Svart
Ljusgrå
Mörkgrå
Ek
Björk
Valnöt
100x60 cm
100x60 cm
100x70 cm
100x80 cm
120x60 cm
120x70 cm
120x80 cm
140x70 cm
140x80 cm
160x80 cm
180x80 cm
Vit
Svart
Vit
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

ACT Bas är ett höj och sänkbart skrivbord för dig som söker ett funktionellt bord i en prisvärd design utan flådiga funktioner. Med ACT skiftar du enkelt arbetsposition, minskar risken för skador och värk, och håller energin på topp hela dagen.  

 • Stadigt stativ med 1 motor.
 • Hög lyftkraft på 50 kg.
 • Skiva samt stativ med hög slitstyrka.
 • 10 års garanti.

Jobba aktivt – i hemmet eller på kontoret

ACT Bas är en förenklad variant av vårt Standard skrivbord och ett bra alternativ för dig som önskar ett renodlat höj- och sänkbart skrivbord. Med sina grundläggande funktioner passar ACT lika bra i hemmet som på det enklare kontoret, där den gör det lätt att arbeta aktivt.

Stå upp för hälsan

Att stå upp och arbeta är kopplat till flera hälsofördelar så som ökad blodcirkulation, höjd förbränning och minskad värk i rygg, nacke och skuldror. Ett höj och sänkbart skrivbord är därför ett utmärkt val för dig som vill hålla kroppen i trim samtidigt som du får dagens arbete gjort.

När du står upp förbränner du cirka 

 • 45 kalorier mer i timmen
 • 1800 kcal mer på en arbetsvecka
 • 80 000 kcal mer på ett år (ca 10 maraton i kalorier räknat!).

Slipp repor och krånglig rengöring

Bordsskivan är lätt och består av en spånskiva av hög densitet med ett ytskikt av laminat. Laminaten gör bordsskivan slitstark och reptålig samtidigt som den är lätt att rengöra. Använd bara en fuktad trasa för att torka bort kafferingar, damm och smulor.

Montera enkelt på 10–15 min

Följ bara den tydliga monteringsanvisningen som medföljer ditt höj- och sänkbara skrivbord, inga förkunskaper krävs. Vid eventuella frågor bistår vi självklart med hjälp.

Specifikation

Stativ

 • Höjs och sänks med knappsats under bordsskivan.
 • I kraftig metall där den tjockare rörkomponenten sitter längst ner.
 • Pulverlack med härdad yta. 
 • Certifierad enligt NEN-EN 527.

Motor 

 • 1 st.
 • Lyftkraft 50 kg. 

Bordsskiva

 • Slitstarkt laminat i flera utföranden.
 • Lätt att hålla ren.
 • Kommer utan förborrade hål. 

Produktdetaljer

Artikelnummer WD-ET-ACT-WH-WH10x6
Varumärke Direkt Interiör
Höjd 70–117 cm (exkl. bordsskiva)
Djup 60–80 cm
Maxvikt 50 kg
Motorer 1 st
Hastighet 25mm/s
Garanti 10 år
Ställbara fötter Ja
Material bordsskiva Laminat
Material underrede Pulverlackerad metall

Varumärke Direkt Interiör

Direkt Interiör

Direkt Interiör’s produkter har funnits på den skandinaviska marknaden sedan 2008 och kännetecknas av funktionalitet med kvalitet. Genom ett fokuserat produktsortiment och balanserad prissättning erbjuder vi ett förstaklassalternativ till komfortabel nivå.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft