Höj och sänkbart svängt skrivbord, (snö), vitt stativ och vit skiva - Premium

Med ett elektriskt höj- och sänkbart skrivbord väljer du själv om du vill sitta ner eller stå upp och jobba. Genom knappsatsen på bordsskivan justerar du enkelt skrivbordets höjd.

  • Lämplig för personer som är 130 - 210 cm långa
  • Två stycken tystgående motorer med 120 kg lyftkraft
  • Skiva samt stativ med hög slitstyrka
  • Enkel att montera
  • 12 års garanti
  • Fler än 25 000 sålda

Skivan kommer utan förborrade hål, du väljer därför själv om skivan ska vara vänster- eller högerställd. 

Prissänkt!
Ny produkt
Tidsbegränsat specialerbjudande
4 590 kr exkl.moms

5 738 krinkl. moms

ord.pris: 7 990 kr

ord.pris: 9 988 kr

Spara 3 400 kr

Spara 4 250 kr

 Leveranstid: 1-5 arbetsdagar

- +

 Prisgaranti
 Snabb leverans
 
Mer info

Premium

Vårt mest avancerade skrivbord med högre lyftkraft vilket garanterar en längre livslängd, vi kan därför stolt erbjuda 12 års garanti. Premium modellen går högre och lägre än standardmodellen och är lämplig för personer som är 130 – 210cm långa. Skrivbordet passar därför utmärkt i ett aktivitetsbaserat kontor.

Tystgående med två motorer.

Vårt höj- och sänkbara skrivbord är utvecklade i Sverige och är anpassade efter de höga krav som ställs. Skrivbordets två motorer är inkapslade för en högre säkerhet samt för att skrivbordet ska bli så tyst som möjligt när det höjs upp och ned. Vi kan därför stolt säga att vi har en hög kvalité på borden.

Ett stabilt skrivbord som klarar av tuff användning.

Direkt Interiörs höj- och sänkbara skrivbord har ett stativ som är designat i kraftig metall med den tjockare rörkomponenten längst ner för att skapa ett stabilare bord. Stativet är pulverlackerat med en härdad yta vilket bidrar till en längre livslängd och hög slitstyrka.

Intelligent teknik

Skrivbordets motorer är utrustade med intelligent teknik som känner av om golvet är ojämnt och slutar då att fungera av säkerhetsskäl. Med ett knapptryck återställer du enkelt skrivbordet, bordet ställer då in sig på ojämnt underlag och fungerar därefter felfritt. Skrivbordet har Stand by läge när motorn inte används för att minska onödig strömförbrukning.

Hög slitstyrka och lätt att hålla ren.

Bordsskivan har en kärna som består av en 25 mm tjock spånskiva av hög densitet med ett ytskikt av laminat, detta gör att bordsskivan inte är särskilt tung. Ytskikten av laminat gör att bordsskivan har en hög slitstyrka och är lätt att rengöra.

Monteras enkelt på 10–15 min utan tidigare kunskaper.

Följ bara den tydliga monteringsanvisningen som medföljer ditt höj- och sänkbara skrivbord, inga förkunskaper krävs. Vid eventuella frågor bistår vi självklart med hjälp.

Fördelar med ett höj- och sänkbart skrivbord

Genom att stå upp och jobba förbränner du cirka 45 kalorier mer i timmen – 1800 kcal mer på en arbetsvecka – 80 000 kcal mer på ett år – jämfört med att sitta ner. I kalorier motsvarar det ungefär att springa 10 maratonlopp per år!

  • Stå upp och jobba ökar din förbränning. 
  • Många stillasittande timmar i vardagen ökar risken för vanliga folksjukdomar. 
  • Förebygg värk i rygg, nacke och skuldror genom att stå upp och jobba.

 
Specifikationer
Höjd64 - 129 cm
Motorer2 st
Lyftkraft120kg
Drifthastighet38 mm/sek
Slaglängd650 mm
Garanti12 år
 
Monteringsvideo

Tillbehör

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan