Ståbord Libri - 3 hyllplan

  • Ny

Libri ståbord från Swedese har två hyllplan och en djup topphylla som passar utmärkt att stå och jobba vid med en laptop. Det smäckra ståbordet lutas mot väggen vilket gör det lätt att flytta, samtidigt som det står stabilt med ställbara ben. 

  • Tre praktiska hyllplan.
  • Enkel att flytta.
  • Ställbara ben.
  • Stomme i ask eller ek.
7 165,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Ek naturlack
Svartlaserad ask
Vitlaserad ask
Ek naturlack
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Libri ståbord från Swedese har två hyllplan och en djup topphylla som passar utmärkt att stå och jobba vid med en laptop. Det smäckra ståbordet lutas mot väggen vilket gör det lätt att flytta, samtidigt som det står stabilt med ställbara ben. 

  • Tre praktiska hyllplan.
  • Enkel att flytta.
  • Ställbara ben.
  • Stomme i ask eller ek.

Smidigt laptopbord

Ståbordet Libri kommer med en djup topphylla som passar utmärkt när du behöver en flexibel och spontan arbetsyta för din laptop. Det eleganta laptopbordet passar därför bra i bland annat lounger, väntrum och mötesrum.

Elegant design med familjär känsla

Med Libri får du ett elegant ståbord som även fungerar som bokhylla då den kommer med två hyllplan. Libri passar lika bra i hemmet som i mer exklusiva miljöer så som hotell och lounger, där du vill skapa en smidig arbetsplats med familjär känsla.

Står stabilt mot väggen

Libri står lutad direkt mot väggen vilket gör att du slipper fula borrhål om du skulle vilja flytta ståbordet i efterhand. Libri kommer även med smidiga ställfötter som gör att den alltid står stabilt även om golvet är ojämnt. 

OBS! Priset gäller endast själva hyllan med 3 hyllplan.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft