Vårt bästa pris

Mötesbord / projektbord Gather - Höjd 110 cm

 • -7 375,00 kr
 • Ny

Gather är ett modernt projektbord som passar utmärkt på kontoret för samarbete mellan arkitekter eller andra kreatörer. Med sin höga höjd på 110 centimeter fungerar Gather lika bra för stående som sittande arbete. 

 • Snygg ram, perfekt för montering av spotlights.
 • Elegant, smäcker design.

Bra deal!
20 000,00 kr
Rek. pris: 27 375,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Svart Stativ och askfanér skiva
Svart stativ och ek bordsskiva
Svart stativ och NCS 5502-G bordsskiva
Svart stativ och ljusgrå bordsskiva
Svart stativ och vit bordsskiva
Vitt stativ och vit bordsskiva
Vitt stativ och NCS 7005-B20G bordsskiva
Vitt stativ och RAL 7037 bordsskiva
Grått stativ och vit bordsskiva
Svart Stativ och askfanér skiva
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Gather är ett modernt projektbord som passar utmärkt på kontoret för samarbete mellan arkitekter eller andra kreatörer. Med sin höga höjd på 110 centimeter fungerar Gather lika bra för stående som sittande arbete. 

 • Snygg ram, perfekt för montering av spotlights.
 • Elegant, smäcker design.

Samlas och samarbeta – stående som sittande

Med Gather ger du kontoret en plats där kollegor kan samlas och samarbeta inom sina olika projekt. Kombinera gärna bordet med några höga barpallar för att skapa balans mellan stående och sittande arbete.

Dekorativ och praktisk ram 

De smäckra benen fortsätter upp över bordsskivan och strålar samman i en dekorativ inramning av arbetsytan. Montera gärna spotlights på stativet för att lysa upp hela bordet, eller pryd det med några konstväxter för att öka grönskan på kontoret.

Finns i flera snygga utföranden

Bordsskivan finns i flera trevliga utföranden och går att få med faner, laminat samt linoleum i olika nyanser. Även bordets stativ finns i tre lackerade utföranden, vilket gör det lätt att hitta ett bord som passar ihop med resterande inredning på kontoret.

Produktdetaljer

Artikelnummer GATHER-ASHVEN-BL
Varumärke Brizley of Scandinavia
Höjd 110 cm
Bredd 90 cm
Längd 240 cm
Totalhöjd 200 cm
Formgivare Studio Stockholm Arkitektur

Varumärke Brizley of Scandinavia

Brizley of Scandinavia

Brizley skapar och producerar högkvalitativa, miljömässigt hållbara kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft