Pedrali Babila Bord
Pedrali Babila Bord

Bord Babila

  • Ny

Babila konferensbord har en stilren design i svart, med solida träben i ask samt bordsskiva i tålig laminat. Bordet passar även bra som matbord eller mötesbord och smälter in i alla olika miljöer. 

  • Slitstarkt Fenix laminat.
  • Eleganta, utställda ben i ask.
31 725,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
160 x 90 cm
160 x 90 cm
200 x 90cm
200 x 100cm
240 x 100cm
300 x 100cm
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Babila konferensbord har en stilren design i svart, med solida träben i ask samt bordsskiva i tålig laminat. Bordet passar även bra som matbord eller mötesbord och smälter in i alla olika miljöer. 

  • Slitstarkt Fenix laminat.
  • Eleganta, utställda ben i ask.

Elegant bord med intressant design

Med Babila får du ett elegant bord som passar lika bra i matsalen som i konferensrummet. Det helsvarta utförandet är vilsamt för ögat samtidigt som bordsskivans snedställda ram gör bordet intressant att utforska närmare.

Bordsskiva med slitstark Fenix laminat

Bordsskivan är belagd med en 6 millimeter tjock skiva Fenix laminat. Detta är ett mycket slitstarkt laminat som kräver minimalt med underhåll, är reptåligt och resistent mot fingeravtryck. 

Finns i flera storlekar

Bordet finns i flera storlekar för att passa små som stora konferensrum, mötesrum och matsalar. Det minsta bordet på 160 centimeter är till exempel perfekt för det privata hemmet, medan det största på 300 centimeter gör sig bäst på det rymliga kontoret.

 

Produktdetaljer

Artikelnummer BABILA-160x90-FNPNE-AN
Varumärke Pedrali
Höjd 74 cm
Bredd 90 / 100 cm
Längd 160 / 200 / 240 / 300 cm
Material Ask, laminat

Varumärke Pedrali

Pedrali

Sedan 1963, erfarenhet och framtid

Pedrali är ett italienskt företag som producerar moderna möbler för offentliga utrymmen, kontor och bostäder.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft