Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
Pedrali Malmö konferensbord- vit/ask
Pedrali Malmö konferensbord- vit/ask
Pedrali Malmö konferensbord- vit/ask
Pedrali Malmö konferensbord- vit/ask

Konferensbord Malmö tmlf - 190 cm, förlängningsbart

Malmö tmlf är ett utdragbart konferensbord i en stilren design med solida askben och bordsskiva i tålig laminat. Bordet kommer med två extraskivor på 50 cm vardera som låter dig förlänga bordet till 240 cm eller 290 cm.

 • 2 extraskivor á 50 cm medföljer.
 • Snygg, avskalad design.
 • Slitstark och lättstädad laminat.

35 000,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Vit laminat
Vit laminat
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Malmö tmlf är ett utdragbart konferensbord i en stilren design med solida askben och bordsskiva i tålig laminat. Bordet kommer med två extraskivor på 50 cm vardera som låter dig förlänga bordet till 240 cm eller 290 cm.

 • 2 extraskivor á 50 cm medföljer.
 • Snygg, avskalad design.
 • Slitstark och lättstädad laminat.

Rymligt men nätt

Med Malmö tmlf från Pedrali får du ett stilrent och rymligt konferensbord som ändå känns nätt tack vare de avsmalnade benen. Den avskalade designen ger bordet ett luftigt och modernt utseende som passar in i de flesta miljöer.

Lätt att förlänga

Bordet har en längd på 190 centimeter och kommer utrustad med aluminiumskenor som låter dig dra ut skivan ytterligare. Med hjälp av de två medföljande extraskivorna på 50 centimeter vardera, kan du enkelt förlänga bordet till 240 eller 290 centimeter när du behöver några extra sittplatser.

Slitstark och lättstädad laminat

Bordsskivan har ett tjockt ytskikt bestående av vit laminat, vilket är ett slitstarkt och mycket lättstädat material. Tack vare detta kan du hålla bordet rent genom att bara torka av det då och då med en fuktad trasa.

Produktdetaljer

Artikelnummer TML_190X90-FR-CFP-BI
Varumärke Pedrali
Höjd 75 cm
Bredd 90 cm
Längd 190/240/290 cm
Material Ask, laminat
Formgivare CMP Design

Varumärke Pedrali

Pedrali

Sedan 1963, erfarenhet och framtid

Pedrali är ett italienskt företag som producerar moderna möbler för offentliga utrymmen, kontor och bostäder.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft