info Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Sjuan Series 7 - Velvet Edition

En stilren Sjuan stol med helklädd sits i sammet. Denna klassiska stol består av formpressad fanér, har en skön stoppning i PUR-skum och fungerar lika bra som konferensstol som köksstol.

 • Helklädd i sammet
 • Ben i mörkbrun pulverlackat stål.
 • Formpressad i ett stycke.
 • Gjord i PEFC-certifierat trä.
 • Stapelbar upp till 12 stolar.
6 950,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Midnight Blue
Midnight Blue
Forest Green
Misty Rose
Night Black
Dark Plum
Seal Grey
Soft Ochre
Grey Brown
Autumn Red
Grey Blue
Sänk
Öka
tag
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
truck
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
award
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
star
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

En stilren Sjuan stol med helklädd sits i sammet. Denna klassiska stol består av formpressad fanér, har en skön stoppning i PUR-skum och fungerar lika bra som konferensstol som köksstol.

 • Helklädd i sammet
 • Ben i mörkbrun pulverlackat stål.
 • Formpressad i ett stycke.
 • Gjord i PEFC-certifierat trä.
 • Stapelbar upp till 12 stolar.

En tålig stol

Stolen har ett starkt och tåligt säte skapad av en laminat som består av nio lager faner. De ihoplimmade skivorna får sedan sin välkända form genom att formpressas i ett stycke.

Stoppad och helklädd i sammet.

Denna konferensstol har en skön stoppning av polyuretanskum (PUR) och en elegant klädsel i sammet. Tack vare detta sitter du alltid bekvämt, även under möten som drar ut på tiden.

PEFC-certifierat trä

Sjuan stolen är gjord i trä som är PEFC-certifierat. Det betyder att träet kommer från skogar där man beaktar ekologiska, sociala och etiska standarder i sin hantering av träden.

Populär klassiker

Sjuan stolen är Fritz Hansens mest sålda stol, kanske även den mest sålda stolen över lag. Serie 7™ kommer med väldigt många valmöjligheter vilket gör det enkelt för dig att hitta en faner eller ytbehandling som passar din stil.

Produktdetaljer

Artikelnummer 772062-DBPCSteel
Varumärke Fritz Hansen
Höjd 80,5 cm
Bredd 50 cm
Djup 52 cm
Sitthöjd 46 cm
Garanti 5 år
Formgivare Arne Jacobsen

Varumärke Fritz Hansen

Fritz Hansen

Republic of Fritz Hansen är ett exklusivt, internationellt designvarumärke, vars tidlösa samling enat världsberömda, klassiska och moderna möbler, lampor och accessoarer.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft