Konferensstol Stella - Höj och sänkbar

  • Ny

Stella är en fin konferensstol med bekvämt säte i formgjutet kallskum, som kommer utrustad med tilt och justerbar sitthöjd. En smäcker stol som finns i flera färger och passar lika bra på det lilla hemmakontoret som i det stora konferensrummet. 

  • Justerbar sitthöjd samt tilt funktion
  • Med snurrstativ och hjul.
  • Stoppad med kallskum.
  • Klädd i tyg eller läder.
10 820,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Underrede Krom - Gabriel Step Melange 60011
Underrede Krom -Elmosoft leather 33001
Underrede Krom -Elmosoft leather 99999
Underrede Krom - Kvadrat Steelcut Trio 3 0236
Underrede Krom - Kvadrat Medina MD 0453
Underrede Krom - Gabriel Step Melange 60011
Underrede Svart - Kvadrat Steelcut Trio 3 0466
Underrede Svart - Kvadrat Steelcut Trio 3 0916
Underrede Svart - Elmo Soft Leather 99999
Underrede Vit - Kvadrat Steelcut Trio 3 0205
Underrede vit -Kvadrat Steelcut Trio 3 0466
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Stella är en fin konferensstol med bekvämt säte i formgjutet kallskum, som kommer utrustad med tilt och justerbar sitthöjd. En smäcker stol som finns i flera färger och passar lika bra på det lilla hemmakontoret som i det stora konferensrummet. 

  • Justerbar sitthöjd samt tilt funktion
  • Med snurrstativ och hjul.
  • Stoppad med kallskum.
  • Klädd i tyg eller läder.

Snygg och smäcker stol

Stella är en stilren och bekvämt stoppad stol, utrustad med ett praktiskt hjulstativ. Tack vare sitt smäckra uttryck samt den stora variationen bland klädslar passar Stella alltid in i övrig inredning, oavsett om det är på hemmakontoret eller i konferensrummet.

Om formgivarna – Broberg & Ridderstråle

Mats Broberg (-74) och Johan Ridderstråle (-79) träffades när de studerade inredningsarkitektur tillsammans på Konstfack. Efter flera samarbeten föll det sig naturligt att de startade upp ett gemensamt kontor. Deras moderna designspråk smälter antingen in eller sticker ut, samtidigt som det ständigt flirtar med det traditionella. Kontoret är baserat i Stockholm och har bland annat fått utmärkelser av den brittiska tidskriften Wallpaper. Broberg & Ridderstråle finns dessutom representerade i Nationalmuseums samlingar.

Tyger:

DivinaMD0453.jpg

Kvadrat Divina MD 0453

steelcuttrio30205.jpg

Kvadrat Steelcut Trio 3 0205

steelcuttrio3-0466.jpg

Kvadrat Steelcut Trio 3 0466

stepmelange60011-2.jpg

Gabriel Step Melange 60011

steelcuttrio30236.jpg

Kvadrat Steelcut Trio 3 0236

steelcuttrio3-0916.jpg

Kvadrat Steelcut Trio 3 0916

Elmosoft-33001.jpg

Elmo Soft Leather 33001

Elmosoft-99999.jpg

Elmo Soft Leather 99999

Produktdetaljer

Artikelnummer 26213
Varumärke Swedese
Höjd 83 cm
Bredd 60 cm
Djup 60 cm
Sitthöjd 45 cm
Vikt 12 kg
Material Stål, Formgjutet kallskum, Tyg / Läder
Formgivare Broberg & Ridderstråle

Varumärke Swedese

Swedese

Swedeses idé är den samma idag som för sjuttio år sedan: Att skapa vackra möbler för framtiden med avstamp i en modern skandinavisk tradition. Med framåtblickande formgivare som delar den tidlösa idén om den arkitektoniska helheten.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft