Vårt bästa pris

Konferensstol Tekla - i läder

 • -425,00 kr
 • Ny

Tekla är en stilren och bekväm konferensstol från Brizley of Scandinavia, som kommer i ett helsvart utförande i äkta läder. En nätt och trevlig konferensstol som passar in i alla miljöer.

 • Klädd i äkta läder.
 • Smidigt fotkryss på hjul.
 • Smäckra armstöd, delvis vadderade i läder.
Bra deal!
5 800,00 kr
Rek. pris: 6 225,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Tekla är en stilren och bekväm konferensstol från Brizley of Scandinavia, som kommer i ett helsvart utförande i äkta läder. En nätt och trevlig konferensstol som passar in i alla miljöer.

 • Klädd i äkta läder.
 • Smidigt fotkryss på hjul.
 • Smäckra armstöd, delvis vadderade i läder.

Elegant stol med hög komfort

Med Tekla får du en elegant konferensstol som förhöjer inredningen samtidigt som den erbjuder hög sittkomfort. Det läderklädda sätet har ett snyggt rutmönster, vilket ger stolen ett strikt och ordnat utseende som passar utmärkt på det traditionella kontoret eller i det stilrena hemmet.

Smäckra armstöd med exklusiv känsla

Armstöden kommer i svart metall och har en läderklädd vaddering i samma färg som resten av klädseln. Detta ger stolen en exklusiv och sober look som gör Tekla till en riktig favorit i konferensrummet eller i ditt hemmakontor. 

Praktiska funktioner

Denna smidiga och nätta konferensstol från Brizley kommer med ett 4-stjärnigt fotkryss med lättrullande hjul som gör det enkelt att byta position på stolen. Tekla är även höj- och sänkbar vilket låter dig anpassa sitthöjden utifrån olika bord.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft