Vårt bästa pris

Konferensstol Origami IN - Hög rygg

 • -2 500,00 kr
 • Ny

Origami IN med hög rygg är en bekväm konferensstol som kombinerar exklusivitet med funktionalitet. Det klassiska utseendet gör att stolen passar i många olika miljöer.

 • Höj- och sänkbar.
 • Kromade armstöd i aluminium.
 • Knäledsgunga med viktmotstånd.
 • Kromad stålram utan synliga skruvar.
 • Polerat aluminiumfotkryss med självbromsande nylonhjul.
Bra deal!
8 391,25 kr
Rek. pris: 10 891,25 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Svart 100% läder (176)
Svart konstläder (260)
Vit konstläder (261)
Beige konstläder (256)
Mörkgrå konstläder (257)
Svart 100% läder (176)
Vit 100% läder (191)
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Origami IN med hög rygg är en bekväm konferensstol som kombinerar exklusivitet med funktionalitet. Det klassiska utseendet gör att stolen passar i många olika miljöer.

 • Höj- och sänkbar.
 • Kromade armstöd i aluminium.
 • Knäledsgunga med viktmotstånd.
 • Kromad stålram utan synliga skruvar.
 • Polerat aluminiumfotkryss med självbromsande nylonhjul.

Stilig kontorsstol

Origami IN är en konferensstol med vackert kromad ram, armstöd och fotkryss samt säte klätt i läder eller konstläder. Sätet består av en stoppad dyna som är sydd i horisontella linjer, vilket bidrar ytterligare till stolens stiliga uttryck.

Låsbar gunga med viktmotstånd

Stolen har en bekväm knäledsgunga som går att låsa i upprätt läge och vars motstånd går att justera utifrån din vikt. En knäledsgunga innebär att hela sätet gungar bakåt i ett stycke, ungefär som en traditionell gungstol. 

Håller igång blodcirkulationen

Origami IN har en trevlig vattenfallskant som gör att sätets front inte trycker mot lår eller knäveck. Tack vare detta sitter du alltid med bra blodcirkulation ut i benen, vilket gör att du kan sitta länge med god komfort.

Snyggt och praktiskt handtag

På baksidan av stolens rygg finns ett praktiskt handtag i samma kromade utförande som ramen. Handtaget gör att stolen är lika snygg bakifrån som framifrån, och gör den lätt att skjuta in vid skrivbordet eller konferensbordet.

Produktdetaljer

Artikelnummer 70111-L-P176
Varumärke Italian furniture
Höjd 112,5-114,5 cm
Bredd 68 cm
Djup 68 cm
Sitthöjd 40,5-52,5 cm
Sittbredd 50 cm
Armstödshöjd 61,5 cm
Material överdrag Läder eller konstläder
På hjul Ja
Armstöd Ja
Nackstöd Nej
Garanti 5 år

Varumärke Italian furniture

Italian furniture

Utvalda designmöbler från olika italienska producenter.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft